Skip to main content

VIDEO. Audienţă cât o emisiune TV. Live-ul în care Libertatea a publicat imagini şocante de la Colectiv, 150.000 de vizualizări

 
VIDEO. Audienţă cât o emisiune TV. Live-ul în care Libertatea a publicat imagini şocante de la Colectiv, 150.000 de vizualizări

VIDEO. Audienţa pe net, în direct, cât la o emisiune la un post de ştiri.

Publicitate

Live-ul de pe Facebook, cu Adriana Nedelea, în care Libertatea a publicat imagini zguduitoare cu intervenţia pompierilor la Colectiv au adunat, până la această oră, 140.000 de vizualizări şi peste 5.000 de vizualizări în fiecare minut de live.

Emisiunea La fix, cu Adriana Nedelea, a difuzat imagini în premieră de acum patru ani, cu intervenţia autorităţilor la Colectiv.

În aceeaşi ediţie, care a durat peste ora şi jumătate, au fost luate şi reacţii prin telefon ale câtorva supravieţuitori ai incendiului, dar şi reacţii venite din partea părinţilor unor victime.

Reamintim că la patru ani de la incediu, un fost angajat al ISU a trimis echipei lui Cătălin Tolontan imaginile filmate la prima intervenţie a pompierilor, imediat după ce s-a dat alarma în respectiva noapte.

Filmările făcute de un subofiţer al ISU Bucureşti Ilfov, ajuns cu primul echipaj de intervenţie la faţa locului, în seara de 30 octombrie 2015. De notat că persoana care a filmat nu este aceeaşi cu cea care a dat imaginile publicaţiei coordonată de Tolontan

VIDEO. Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri şi ascunse până azi publicului

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paleologu Paleologu
    O prostie
  • cineva cineva
    Daca clubul avea o ieșire încăpătoare, sau mai multe, libere, poate n-ar fi fost nici oameni raniti. Dumnezeu să-i ierte !
  • anonim anonim
    niste nesimtiti! nu am cuvinte! ca au tinut atata timp! si nu au aratat adevarul! rusine sa le fie!

Trimite un comentariu

sus