Skip to main content

AUDIENȚE. Vlad a recuperat din audiență și a recâștigat (doar) țara. Chefii Antenei 1 au rămas peste Pro TV la orașe și la tineri

 
AUDIENȚE. Vlad a recuperat din audiență și a recâștigat (doar) țara. Chefii Antenei 1 au rămas peste Pro TV la orașe și la tineri
Sursă foto | Pro TV

AUDIENȚE TV.  Serialul Vlad, de la Pro TV, a înregistrat ușoare creșteri de audiențe. După ce acum o săptămână s-a clasat pe locul doi, în urma Antenei 1, aseară Pro TV a recuperat publicul din toată țara. 

Postul din Pache Protopopescu a fost lider la nivel național, în timp ce Antena 1, cu Chefi la cuțite pe interval, a fost primul post din mediul urban și de pe segmentul de public comercial. 

Publicitate

În episodul de aseară al serialului Vlad și-a făcut apariția actorul Șerban Pavlu, cunoscut pentru rolurile sale din Umbre, Aferim sau Două Lozuri. Pavlu îi dă viață personajului „misterios” Cazimir. 

De menționat că diferența dintre cele două posturi a fost mai mare la nivelul întregii țări. Când vine vorba de orașe și de publicul tânăr, Antena 1 și Pro TV au avut cifre apropiate. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare posturilor de televiziune luni, 28 octombrie, pe intervalul serialului Vlad:

NAȚIONAL. Vlad a pus Pro TV pe primul loc în topul național, aseară. Postul TV a scos o medie de aproape 1,4 milioane de telespectatori pe minut. 

Următorul post clasat a fost Antena 1, cu show-ul Chefi la cuțite pe interval. Emisiunea de gătit era urmărită aseară de aproximativ 1,2 milioane de urmăritori pe minut. 

Kanal D a completat podiumul, cu cifre de 1,1 milioane de privitori, în fiecare minut, pe intervalul serialului de la Pro TV. 

URBAN. În mediul urban rolurile s-au inversat. Pro TV a fost depășit de Antena 1. Serialul Vlad, difuzat de postul din Pache Protopopescu, a scos o medie de 714.000 de privitori pe minut. 

Din poziția de lider al topului la orașe, Antena 1 a înregistrat o medie de 745.000 de privitori pe minut, cu emisiunea culinară Chefi la cuțite pe interval. 

Kanal D s-a clasat tot pe trei, dar la distanță considerabilă de primele două posturi. Postul Dogan a scos o medie de aproximativ jumătate de milion de urmăritori, pe intervalul în care Pro TV difuza serialul Vlad. 

COMERCIAL. Nici tinerii nu au ajutat Pro TV să câștige primul loc. Postul a fost surclasat de Antena 1 pe segmentul comercial. Serialul Vlad a fost urmărit de aproximativ 345.000 de telespectatori pe minut. 

Pe de altă parte, Antena 1, de pe primul loc, a adunat aproximativ 385.000 de privitori, cu show-ul culinar jurizat de chefii Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu pe intervalul serialului. 

Kanal D a fost pe trei, cu cifre de aproximativ 150.000 de privitori pe interval. Digi Sport 1 a prins locul patru, cu meciul Politehnica Iasi - CFR Cluj pe interval. 

Audienţa posturilor TV luni, 28 octombrie, pe intervalul serialului Vlad (20.30-22.30), la nivel NAŢIONAL:

  NATIONAL   Persoane   Rtg%   Shr%  
1 Pro TV 1.488.000 8.4 18.3
2 Antena 1 1.269.000 7.1 15.6
3 Kanal D 1.117.000 6.3 13.7
4 Romania TV 615.000 3.5 7.6
5 Antena 3 382.000 2.1 4.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 28 octombrie, pe intervalul serialului Vlad (20.30-22.30), în mediul URBAN:

  URBAN   Persoane   Rtg%   Shr%  
1 Antena 1 745.000 7.8 17.4
2 Pro TV 714.000 7.5 16.7
3 Kanal D 494.000 5.2 11.6
4 Romania TV 336.000 3.5 7.9
5 DigiSport 1 244.000 2.6 5.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la orașe.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 28 octombrie, pe intervalul serialului Vlad (20.30-22.30), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Persoane   Rtg%   Shr%  
1 Antena 1 385.000 9 26
2 Pro TV 344.000 8 23.2
3 Kanal D 147.000 3.4 9.9
4 DigiSport 1 110.000 2.6 7.4
5 Romania TV 34.000 0.8 2.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Si Antena 1 lider la pensionari sambata. Asta nu mentionezi in comentariul tau Razvane ?

  "tu esti lider la pensionar"
  milica, pe audientele Te cunosc de undeva nu comentezi ? Cine a fost lider la pensionari ?

  "o copie de doi lei"
  Macar Pro TV a cumparat licenta. Antena 1 cu Fructul Oprit, nu. Doar a fost data in judecata (de aici si terminarea serialului). Si de Mangalita, copia dupa Las Fierbinti ai uitat ?

  Cum am mai zis; cat timp Vlad are aproape dublu pe comercial fata de cele doua seriale de miercuri si duminica, difuzate de Antena 1, e foarte bine.

  "antena 8 rating timp de 4 ore"
  Iar Vocea Romaniei (vineri, 9,9 pe comercial pe intersectia cu iUmor) a fost peste Chefi la cutite.
  Plus ca Vocea a avut 9,6 rating pe comercial vineri seara; mai mult ca Chefii. Chiar nu e plictiseala pentru aproape 4 ore.

  "oare masterchef fara chiloti mai respira"
  Cum am mai scris pe site. Ce pierde in doua zile, recupereaza in doua zile (miercuri si joi). Dar, normal, audientele in cele doua zile fara Chefi, pauza...

  Mai bine ne zici ce s-a intamplat cu Chefi la cutite, scadere de 1,1 pe comercial fata de saptamana trecuta. Vlad, doar 0,2.
 • Razvanele, e greu sa intelegi? Nu eu, expertul sau d face analiza aia, ci Petrisor Obae. Poti sa suferi tu cat vrei, sa iti faci ce realitati vrei cu mile, mihai. Antena viseaza de 15 ani sa fie pro si tot nu reuseste. :))
 • Nu mai comentati toate elucubratiile celor doi antualisti frustrati! Cei doi postaci, cu mintea unui copil de clasa a doua, au impresia ca se pricep la industria media, dar tot ce reusesc este sa polueze zona de comentarii de pe Pagina de media, prin comentarii agramate.
 • Expiratule esti dus, visezi cu ochii deschisi ,antualete esti tu cu "marian ,Doru ,F " trantori spalati pe creier ,Pro tv -ul e privit de pensionar si *** asta se vede foarte bine si în audientele de aseara.
 • Analiza lui Petrisor Obae, fata de antualeta 1 este foarte corecta! Antena 1 - eternul "challenger", cel mai mare jucător audiovizual cu acționariat local, fondat de Dan Voiculescu și deținut de familia Voiculescu.

  În trecut, au fost discuții pentru vânzare cu nemții de la RTL, nefinalizate însă.

  Cu toate încercările de a fi Pro TV (cu audiențe uneori peste Pro TV), cu toate transferurile, Antena 1 prinde mai bine la nivel național și la orașe (postul având o imagine mai "populară", în comparație cu liberalul Pro TV). Deci antenele au fost si sunt principalul brat de propaganda al psd. Petrisor spune ca antena 1 prinde mai bine la nivel national si la orase, dar eu garantez ca prinde mai bine la sate si pensionari. Se mai intampla ca antualeta 1 sa fie putin peste ProTV,pe targetul 18 - 49 urban, dar la sfarsit de luna sau de an, diferenta este foarte mare in favoarea ProTV.
 • "nu ceri audiente pe intreg intervalul"
  Dar tu nu ceri audientele de miercuri, joi, duminica ?
 • Sa raspund la mile 1 sau la mile2? :))

  Pro e lider pe comercial 5-7 seri din 7 si 7 zile din 7. Antenistii doar viseaza si delireaza pe aici lunea si martea.

  Cat despre costuri, tocmai asta e problema antenei. Cu diferente din astea minuscule pe comercial doua zile pe saptamana, cel mai probabil Pro scoate mai multi bani, fiindca are si pretul mai mare la publicitate.

  Altfel, felicitari antenei ca a
  readus chefii pe primul loc. Poate gaseste niste solutii si pentru restul zilelor.
 • unde este generatia pro , acum are 49 plus, s-a schimbat in ultimii 10 ani , e batrana acum , doru, acum nu ceri audiente pe intreg intervalul, vrei doar la voce sa se prezinte , antena 8 rating timp de 4 ore, chiar nu e plictiseala pt romani , oare masterchef fara chiloti mai respira , nu vrei audiente la el
 • "oamenii au preferat ceva interesant"
  Interesant ? Cu un concurent ***, ce da foc la pisici si caini ? "CNA" doarme ?
 • "vlad a fost lider doar un sezon"
  Serios ? "Vlad" (8,5) a fost peste "Chefi" (7,4) in luna septembrie pe comercial.
 • f, stai linistit, tu esti lider la pensionari , va e rusine mareane , bravo antenei cu 7 la national si 9 la comercial, asta este tv tinerilor din romania , oamenii au preferat ceva interesant decat o copie de doi lei , vlad a fost lider doar un sezon pt ca chefii aveau sezon special, acum tot pe doi vor ramane

Trimite un comentariu