Skip to main content

Serviţi tort, Mihai Bendeac? Servim, dar nu oricum! Un moment deplasat de la iUmor şi o "şarjă" a lui Nea Mărin s-au lăsat cu somaţie

 
Serviţi tort, Mihai Bendeac? Servim, dar nu oricum! Un moment deplasat de la iUmor şi o "şarjă" a lui Nea Mărin s-au lăsat cu somaţie

Cum a gustat Mihai Bendeac puţin tort, la iUmor? Într-un fel pe care CNA l-a considerat vulgar. Combinat cu „drăcuielile” lui Nea Mărin dintr-o altă emisiune, a rezultat o (mică) sancţiune: o ...somaţie. Nimic de plătit adică.

Publicitate

Atenţie! Urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Forul audiovizual a analizat în şedinţa de astăzi o serie de reclamaţii privind emisiuni de pe Antena 1: două ediţii Poftiţi pe la noi, o ediţie iUmor, un episod din Sacrificiul şi o ediţie iUmor. Toate difuzate în prima parte a lunii septembrie.

După monitorizare, membrii au considerat că sunt încălcări doar în cazul Poftiţi pe la noi şi iUmor.

Este vorba despre două ediţii din Poftiţi pe la noi, din 1 şi 3 septembrie (redifuzări ale unui sezon trecut), în care Nea Mărin îl fugăreşte pe Liviu Vârciu, drăcuind frenetic.

Pe de altă parte, a fost vorba despre o ediţie iUmor din 13 septembrie, în care o concurentă a venit pe scenă, cu un tort, şi-a băgat un picior în respectiva prăjitură, iar apoi a început să mănânce. Da, de pe picior. Apoi, a împărţit şi cu Mihai Bendeac.

Norina Ionescu, reprezentanta Antenei Group, despre ediţiile cu probleme:

Despre Nea Marin: „Pentru emisiunea „Poftiţi”, am mai discutat-o aici, sunt aceleaşi aspecte ale personajului Nea Marin, cu drăcuitul şi cu modul lui mai violent de a-şi impulsiona echipele să muncească. După cum am văzut şi în imagini, face un cuplu, ca să zic aşa, mai degrabă cu Liviu Vârciu, pentru că nu l-am văzut impulsionând şi alţi concurenţi. Deci este o chimie între cei doi.”

„Legat de iUmor, nu am ce să spun foarte multe. Îmi pare rău de gherla pe care au dat-o colegii mei, cu acest moment. A existat un sezon foarte curat şi frumos (sezonul trecut n.r.) care a făcut şi audienţe pe măsură. Din punctul meu de vedere, acesta nu este umor, dar aceste chestiuni sunt discutabile, în ce priveşte umorul şi am văzut că nici pentru juraţi nu prea a fost umor, în sensul că Cheloo a şi spus: de ce aţi făcut această mârlănie?”

Întrebată de Alexandru Kocsis dacă realizatorii emisiunii au discutat până acum despre ieşirile lui Nea Mărin în emisiunile „Poftiţi”.

„Da, am vorbit. El susţine că este un personaj, cum e Nea Mărin Miliardar.”

Un alt membru CNA, Răsvan Popescu, i-a transmis reprezentantului Antena 1, că poate mai inventează şi Nea Mărin „altceva”. „De atâtea sezoane, are doar două poante, ca să zic aşa.”

Propunerea de sancţionare a venit din partea lui Alexandru Kocsis, pentru încălcarea articolului 18, literele a şi b

LEGISLAŢIE.

Art. 18 alin. (1) „Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 - 23,00 producţii care prezintă: a) violenţă fizică, psihică sau de limbaj, în mod repetat sau cu un grad mare de intensitate sau gravitate; b) scene de sex, limbaj sau comportament trivial, vulgar sau obscen”;

Propunerea de somaţie a fost vodatată de Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis, Orsolya Borsos, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu şi Radu Herjeu.

Împotrivă au fost Răsvan Popescu, Radu Călin Cristea şi Ramona Sorescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    o porcarie mare
  • DODO DODO
    umorul lui bendeac = mirlanii
  • Liviu Cirstean Liviu Cirstean
    Asta-i Bendeac, asa a ajuns el in fata tuturor si asa continua. Ce educatie poti oferi unor copii cu asemenea emisiuni? Ma bucur ca televiziunea nu mai are multe zile.
  • dandy ackonescu dandy ackonescu
    Nea Marin nu trebuie iertat. Apare la tv, influenteaza oamenii si nici nu cred ca este prieten cu Varciu. Acolo este co-dependenta, pentru ca fara Nea Marin, Varciu moare de foame. Comportamentul violent al lui Nea Marin nu are ce cauta in secolul 21.

    @arcu de triumf
    Bendeac este insuportabil pentru toti oamenii care au lucrat cu el, de aceea toate emisiunile lui au murit.
  • ion ion
    "Cumbinat" ??
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Si cand te gandesti cate subiecte ai ca sa faci intr-adevar emisiuni de umor (si din tv si din politica si din trafic de situatii de zi cu zi ca Florin Calinescu cu Chestiunea zilei) si astia se scalda in vulgaritati sau mizerii. Bendeac are talent a facut show-uri haioase cu fosta trupa era pe val, dar planetele s-au rotit si i-au taiat tot. Asta e. Ghinion. Acum da (cenzurat) de pe (cenzurat) ca (cenzurat)
  • marian marian
    Daca era vorba de pro erau drastic amendati dar pentru antena nimic la ei orice este posibil RUSINE CNA o adunatura de intelectuali

Trimite un comentariu

sus