Skip to main content

CTP a răbufnit la Digi24: A repetat, "fără bip", înjurătura folosită de unul dintre şefii ISU, la intervenţia haotică de la Colectiv

 
CTP a răbufnit la Digi24: A repetat, "fără bip", înjurătura folosită de unul dintre şefii ISU, la intervenţia haotică de la Colectiv

VIDEO. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a răbufnit la Digi24. A folosit o expresie vulgară, în direct pe post, în contextul declaraţiilor lui Orlando Şchiopu, unul dintre şefii ISU implicaţi în intervenţia dezastruoasă din noaptea incendiului de la Colectiv.

Publicitate

„Lasa-i în p**a mea”, a zis CTP, aseară, în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi 24.

Gazetarul a repetat injurătura folosită de Şchiopu, în seara incendiului, la adresa victimelor din Colectiv.

CONTEXT. Şchiopu ar fi zis: „Lasă-i în p**a mea”, după cum reiese pe înregistrarea publicată în premieră de Libertatea, ieri. Ulterior, la conferinţa de presă organizată tot ieri, omul de la vârful ISU a spus că ar fi zis doar „lasa-i”, fără înjurătură.

CTP a şi explicat motivul pentru care a reprodus expresia vulgară:

„Mint ca nişte porci. Individul ăsta din dreapta, Orlando Şchiopu, a minţit în direct. O să spun eu înjurătura pentru că dumneavoastră blocaţi cuvântul. Nu trebuie să-l blocăm pentru că este o insultă. Dacă nemernicul ăsta a putut să spună cea a spus acolo, atunci trebuie să spunem şi noi aici.”

Cosmin Prelipceanu a încercat să-l oprească: „Nu trebuie să repetăm. Înţelegem ce-a spus. Se ştie ce a spus”, a intervenit moderatorul.

CTP a continuat: „Cum se ştie când el spune lasă-i? A zis lasă-i în p**a mea! Are această neruşinare care mă stupefiază. Ne minte de la mână până la gură, de la prânz de când am văzut filmul şi până acum.

Vezi interviul video în care CTP vorbeşte despre moment: INTERVIU Paginademedia.ro. CTP: „Bipul devine obscen în momentul în care este vorba de nişte morţi. Omul acela a înjurat nişte morţi, nu poţi să pui „bip” la aşa ceva”

Potrivit legislaţiei audiovizuale, ieşirea lui Cristian Tudor Popescu este pasibilă de amendă din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Reamintim că la patru ani de la incediul din Colectiv, un fost angajat al ISU a trimis echipei lui Cătălin Tolontan imaginile filmate la prima intervenţie a pompierilor, imediat după ce s-a dat alarma în respectiva noapte. Imaginile au fost difuzate, în premieră, de ziarul Libertatea ieri.

VIDEO. Momentul cu răbufnirea lui Cristian Tudor Popescu, de pe Facebook-ul Utopia

Vezi interviul video în care CTP vorbeşte despre moment: INTERVIU Paginademedia.ro. CTP: „Bipul devine obscen în momentul în care este vorba de nişte morţi. Omul acela a înjurat nişte morţi, nu poţi să pui „bip” la aşa ceva”

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cos Cos
    Păcat ca nu a organizat intervenția CTP cu Prelipceanu și ceilalți tzutzari de la um 24, sigur făceau *** praf. Niște parerologi care in viața lor au făcut “ decit” curent la tv -urile goarne sriste
  • Iuli Iuli
    BRAVO CTP!
  • didi didi
    ar fi fost bine daca singurul lucru de reprosat pompierilor si salvatorilor ar fi fost *** lui shiopu... din pacate, toata interventia aia era un haos. ranitii se ajutau unii pe altii sa iasa iar pompierii se plimbau ca un *** *** prin curte...
  • Dan Ghiocel Dan Ghiocel
    Schiopu e vinovat, dar sa nu trecem cu vederea ca CTP nu face altceva decat ce a facut toata cariera lui : a sarit in barca opiniei care era cea mai populara. CTP nu are opinii proprii, tot timpul s-a ghidat dupa instinct, intuind ce atitudine ii poate aduce mai multa expunere si faima.

Trimite un comentariu

sus