Skip to main content

Verdict. Dana Budeanu nu va mai apărea la Pro TV: „Colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat”

 
Foto | Pro TV
Foto | Pro TV

Designerul Dana Budeanu rămâne fără rubrica din emisiunea Vorbeşte Lumea, de la Pro TV. Postul TV a anunţat încetarea colaborării cu Budeanu, autoarea postării care a scandalizat opinia publică, despre asociaţia „Dăruieşte Viaţa”, postare preluată şi de primarul general Gabriela Firea.

Publicitate

„Pro TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător”, îşi motivează postul de televiziune decizia pe Facebook.

În respectiva postare, Budeanu a insultat efortul depus de fondatoarele asociaţiei - Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu - care coordonează lucrările pentru primul spital de Oncologie din România, ridicat din donaţii.

Pro TV continuă, pe Facebook:

„Pro TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri.”

Pro TV anunţă încheierea colaborării cu Dana Budeanu pe Facebook

Postarea Danei Budeanu, preluată şi de Gabriela Firea

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marilena draganescu popescu marilena draganescu popescu
    Pacat!Emisiunea avea ,,sare si piper ''cu Dana Budeanu !Dar avem telecomanda ,nu???
  • iana iana
    O semidocta aroganta si tupeista, Defapt, doua. Budeanu si Firea. Pro Tv a facut exact ce trebuia sa faca.
  • Constantinescu Veronica Constantinescu Veronica
    Ce fel de omsă fii, să te exprimi în asemenea mod (hal) ? Animalele, cel puțin, sunt necuvântătoare (deși nu cred că ar fi capabile de asemenea ***). Mulțumim, PRO TV. Felicitări pentru atitudine și promptitudine !
  • protopopescu protopopescu
    Bravo Protv. Orice alt comentariu legat de aceast personaj la fel de neavenit in spatiul public, precum pseudo vedetele pe acre le critica permanet, este de prisos.
  • Vladimir Vladimir
    Scriu și un comentariu care să nu fie cenzurat. Petrișor Obae e cal mai bun El ne îndrumă pe noi proștii din populație în misterele media. Cum le știe El pe toate nu știe nimeni. Ar merita Premiul Nobel. Te iubesc *** Obae!
  • Mile Mile
    Bravo PRO TV
  • Vladimir Vladimir
    Ce repede a apărut cenzura rusească!

Trimite un comentariu

sus