Skip to main content

Discovery, colaborare cu Amazon pentru un serviciu live-streaming dedicat pasionaţilor de bucătărie. Va conţine cursuri de gătit şi va livra produse pentru reţete

 
Discovery, colaborare cu Amazon pentru un serviciu live-streaming dedicat pasionaţilor de bucătărie. Va conţine cursuri de gătit şi va livra produse pentru reţete

Food Network+Amazon=Food Network Kitchen. Discovery lansează luna aceasta, în Statele Unite, Food Network Kitchen, o platformă interactivă live, dedicată pasionaţilor de gătit.

Publicitate

Food Network Kitchen va oferi abonaţilor instrucţiuni interactive de gătit live, opţiunea de livrare a alimentelor şi echipamentelor de gătit, peste 800 de cursuri de gătit la cerere şi multe altele.

Proiectul este o colaborare între Discovery, proprietarul Food Network, şi compania Amazon. Mai mult, platforma va fi accesibilă prin dispozitivele şi serviciile Amazon, cum ar fi Amazon Alexa, Amazon Echo Show, tabletele Fire, dispozitivele media de streaming Fire şi televizoarele inteligente Fire TV.

Food Network Kitchen va fi, însă, disponibilă pe iOS (iPhone şi iPad), precum şi pe dispozitivele cu sistemul de operare Android. Food Network Kitchen va fi disponibil pe mai multe platforme şi dispozitive din 2020.

Platforma va disponibilă gratuit (dar cu acces la o selecţie limitată de videoclipuri şi reţete), dar şi contracost, la preţul de 6,99 de dolari pe lună sau 59,99 de dolari, pe an.

David Zaslav, Preşedinte şi CEO, Discovery:

„Dăm un nou sens experienţei dedicate consumatorilor, Food Network Kitchen nu este doar un alt serviciu de divertisment, ci un „pluton al mâncării”, accesibil tuturor. Prin intermediul tehnologiei proprii de streaming şi al parteneriatului cu Amazon, credem că platforma se remarcă prin faptul că este un produs cu adevărat diferit, prin care viaţa consumatorilor poate fi îmbunătăţită.

Cu sute de bucătari de top din lume care oferă cursuri live şi la cerere în fiecare zi, dorim să fim partenerul de încredere al tuturor celor care vor şi adoră să gătească. Astfel, nimeni nu va mai fi de aici înainte singur în bucătărie.”

Ce va oferi noul serviciu de streaming:

  • Cursuri de gătit live şi interactive: Consumatorii vor putea urmări cursuri live de gătit interactive, permiţând utilizatorilor şi bucătarilor să comunice în timp real.
  • 800 de cursuri de gătit la cerere. Clasele variază de la abilităţi de bază pentru pregătirea diferitelor feluri de mâncare cu alimente de bază până la tehnici avansate pentru cei mai gurmanzi.
  • Căutare avansată: cursurile live şi la cerere, precum şi reţetele video, pot fi filtrate în funcţie de bucătar, nivel de dificultate, timp de pregătire, origine, dietă, alergeni, tendinţe populare şi multe altele.
  • Opţiunea de livrare la domiciliu a ingredientelor prezentate în cursurile şi reţetele din întreaga platformă.
  • Opţiunea de livrare la domiciliu a echipamentelor culinare (din 2020)
  • Suport culinar 24/7 live, prin serviciul „Kitchen-on-Call”
  • 3.000 de videoclipuri cu instrucţiuni.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus