Skip to main content

Emisiunea „Gospodar fără pereche” şi-a găsit prezentator. O fostă prezentatoare Antena 1 şi concurentă la Ferma

 
Emisiunea „Gospodar fără pereche” şi-a găsit prezentator. O fostă prezentatoare Antena 1 şi concurentă la Ferma

Gospodar fără pereche şi-a găsit prezentator, după ce Anamaria Prodan a renunţat la cârma emisiunii de la Pro TV. Este vorba despre Geanina Ilieş, concurentă în ultimul sezon din Ferma - prezentat de Mihaela Rădulescu.

Publicitate

Ilieş a fost în trecut şi la postul Antena 1. S-a ocupat de Observator până în 2016.

Va prezenta show-ul matrimonial Pro TV în noul sezon, cel cu numărul trei.

„Preiau ştafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, şi îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaţionali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să începem filmările”, spune Geanina Ilieş despre noul rol.

Impresarul sportiv Anamaria Prodan a fost prezentatoarea emisiunii încă din primul sezon şi s-a ocupat inclusiv de episodul pilot din sezonul trei, cel în care sunt prezentaţi gospodarii.

În urma cu câteva zile a anunţat că pune punct colaborarii cu emisiunea Gospodar fără pereche, chiar în emisiunea La Măruţă, după cum Paginademedia.ro a relatat aici.

Cu Anamaria Prodan, emisiunea Gospodar fără Pereche a debutat acum doi ani. Toamna trecută, prima ediţie din sezonul doi a fost pe primul loc în audienţe, cu aproximativ 1,4 milioane de telespectatori, în medie.

Emisiunea de la Pro TV este făcută după formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    frumoasa emisiune
  • An An
    Eu nu inteleg cum de Pro a mai incercat sa lucreze cu Anamaria cat timp a ales Antena Stars pt a face editii de reality show din Dubai cu familia ei...apoi a mers si la Capatos, apoi iar la alte cateva emisiuni pe Antena Stars (inclusiv la un cooking show pe plaja - cel prezentat de Nicolai Tand), cand deja se anunta ca va reintra pe post Gospodari...in alte conditii Pro si-ar fi pastrat exclusivitate asupra unui prezentator...
  • Ionut Ionut
    Fosta prezentatoare AnaMaria Prodan a renunțat după ce au apărut acele imagini cu ea și cu Alexia date de Sport.ro (PRO X) care aparține de ProTv de aici și renunțarea la colaborarea cu ProTv
    Nu-i mare pierdere Mona Shegel o așteaptă la Antena1 sa facă un show cu bătăi și înșelat :)))

Trimite un comentariu

sus