Skip to main content

EXCLUSIV. George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani

 
EXCLUSIV. George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani

UPDATE. La scurt timp după materialul publicat de Paginademedia.ro, Pro TV menționează, într-un material publicat pe site-ul ȘtirileProTV, că emisiunea iLikeIT "va continua într-un alt format, cu alt prezentator".

Publicitate

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Plecare importantă din Pro TV. George Buhnici, realizatorul emisiunii iLikeIT, părăsește postul de televiziune după 15 ani.

Potrivit informațiilor Paginademedia, pleacă nu numai George Buhnici, ci și Marian Andrei, coprezentatorul emisiunii iLikeIT.

Conform acelorași surse, Marian Andrei va prelua managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de George Buhnici.

CARTE DE VIZITĂ. George Buhnici a lucrat în Pro TV 15 ani. A venit în Pro TV de la Antena 1, unde realiza investigații jurnalistice cu camera ascunsă.

Inițial, George Buhnici a fost reporter la Știrile Pro TV. La scurt timp de la venirea în Pro TV, ajunge în atenția publică în urma unui incident în Bulgaria, în timpul unei documentări.

Plecat să facă un material cu camera ascunsă în zona de magazine Duty Free de la Ruse, este reținut de bulgari. Timp de trei săptămâni, a fost ținut în Bulgaria, pentru anchetă, dar a avut câștig de cauză.

În 2011, a pornit pe Pro TV proiectul iLikeIT, focusat pe tehnologie. Emisiunea se difuza sâmbăta, de la 10.00 la 10.30. Totodată, era pe post de luni până vineri, timp de câteva minute, sub forma unei pastile la Știrile Pro TV de dimineață.

George Buhnici a dezvoltat și proiectul personal Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut.

Anul acesta, a lansat site-ul de home design casebune.ro

Jurnalistul scrie și pe blogul personal, Buhnici.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, George Buhnici nu a comentat informațiile Paginademedia.ro.

"Voi reveni cu detalii după anunțul oficial al Pro TV", a declarat, scurt, George Buhnici, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Pleaca oamenii de la pro....pleaca la mai bine.....se scufunda corabia......nasol.
  Cu postacii oare ce se intampla? Dorule nu vii mai bine la noi in echipa? ne-ar prinde bine un *** profesionist ca tine.
 • Mile, ești prost. Măcar Pro TV au emisiune despre tehnologie. Nu bălăcăreală și gesturi indecente. Așa că, *** și învață virgulele.
 • "milica", "MasterChef" la ce ora incepe ? La ora 22:30, e si normal sa tina pana la ora 23:30.
  A zis bine "marian" ca "antenuta se duce pana la miezul nopti". Nu scriai tu pe aici ca de ce "Pro TV" lungeste "Vocea Romaniei" ? Mai mult lungeste "Antena 1". "Vocea" tine 3 ore (20:30-23:30). "Chefii" tai de la 20:00-23:30 (chiar si pe la ora 23:45 s-a terminat). Cine lungeste mai mult ?
 • "milica", si "MasterChef" la ce ora incepe ? Daca emisiunea incepe la ora 22:30, e si normal sa se termine la 23:30.
  A zis bine "marian" ca "antenuta se duce pana la miezul nopti". Vezi pe site-ul "a1" pe stirea cu audientele de luni: "În intervalul orar în care a fost difuzată, 19.59-23.42". Nu scriai tu pe aici ca "Pro TV" lungeste "Vocea Romaniei" ? Dar emisiunea incepe la 20:30 si tine pana la 23:30 (hai 23:40); 3 ore. Dar "Chefii" tai ? Luni a tinut 3 ore si 42 de minute ? Cine lungeste mai mult ?
 • Ma bucur d-le Petrisoe ca ii mai moderati pe cei doi , aici se discuta altceva , pacat ca pleaca dar poate a gasit alt job mai bun .
 • Lolek si cu Bolek aici se discuta altceva , voi sunteti cu capul in antena , antenuta castiga mai mult deoarece se duce pana la miezul nopti , doar sa se razbune pe pro altfel ar fi la egalitate sau un plus pentru una sau alta , la inceput a mers pana la 23 00 si nu avea un procent pre mare , asa ca se duc pana la ora 24 00,
 • revin cu un comentariu valabil indiferent de ce se posteaza pe site:) Poate totusi se sesizeaza cineva de la pagina de media:
  ***. Si paginademedia vad ca încurajează nemunca tot publicând frustrari “ moderate". Jenant pt un site care se vrea de profil sa creadă ca troli anonimi inseamna ceva pt trafic

Trimite un comentariu