Skip to main content

Abonamentul HBO GO se scumpeşte din noiembrie. Cum explică măsura

 
HBO GO
HBO GO

Platforma HBO GO se scumpeşte prima dată de la lansarea în România. Preţul HBO GO va creşte de la 2,99 euro/lună, la 3,99/lună, arată o informare primită recent de abonaţi.

Publicitate

„Modificarea va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoţională, după încheierea acesteia se va aplica noul preţ”, se menţionează în mesajul citat.

Cum justifică HBO scumpirea abonamentului la platforma VOD?

„Producţia de seriale şi filme originale HBO, atât în S.U.A., cât şi la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preţ reflectă acest lucru precum şi dorinţa noastră de a aduce abonaţilor noştri din ce în ce mai multe seriale, documentare şi filme noi, cum ar fi "Watchmen", "His Dark Materials/Materiile întunecate", sezonul 3 din "Umbre" şi "Wataha/Haita" şi multe altele.”

HBO GO a fost lansat în România în anul 2011, disponibil iniţial doar celor care erau abonaţi deja la canalele HBO. În 2017, HBO GO a devenit disponibil şi prin abonare directă (după modelul Netflix), la preţul de 2,99 euro/lună.

În România mai sunt disponibile platformele Netflix, cu preţuri ce variază între 7,99 euro şi 11,99 euro, şi Prime Video, la 2,99 euro (devine 5,99 euro după primele şase luni)

Prezentăm anunţul primit de abonaţii HBO GO, în continuare:

„MODIFICARE DE PREŢ

Dorim să te informăm că preţul abonamentului va fi modificat. Abonamentul tău lunar va creşte de la 2,99 euro/lună la 3,99 euro/lună. Această modificare va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoţională, după încheierea acesteia se va aplica noul preţ.

Pentru mai multe informaţii despre data de facturare sau despre modificarea abonamentului curent, te rugăm să mergi la “setări/administrarea abonamentului”. Suma include TVA.

Producţia de seriale şi filme originale HBO, atât în S.U.A., cât şi la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preţ reflectă acest lucru precum şi dorinţa noastră de a aduce abonaţilor noştri din ce în ce mai multe seriale, documentare şi filme noi, cum ar fi "Watchmen", "His Dark Materials/Materiile întunecate", sezonul 3 din "Umbre" şi "Wataha/Haita" şi multe altele.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Chirea Bogdan Chirea
    Cu scuzele de rigoare, stirea este incompleta si prost documentata. Cel mai probabil informatia se refera la abonarea la HBO GO direct prin card bancar si nu la abonarea prin intermediul unui operator. La momentul implementarii posibilitatii abonarii direct pe site pretul a fost exprimat in lei, adica 19,99 lei. Se pare ca intre timp HBO a trecut la abonament direct in euro. Un simplu calcul arata ca de fapt pretul a fost chiar ieftinit fata de momentul initial. Chiar si cu noul pret, abonamentul lunar e mai ieftin decat 19,99 lei.
  • Marco Marco
    Pretul este deja 3,99 euro / luna, m-am abonat pe 27 octombrie.

    Îți mulțumim pentru abonare
    Cu HBO GO ai acces nelimitat la mii de ore de conținut de calitate: seriale originale HBO și seriale excepționale, filme apreciate, documentare și programe speciale și poți urmări cele mai noi producții originale în același timp cu premiera din S.U.A.
    Informații client
    Nume:
    Informații abonament
    Produs:
    Abonament HBO GO
    Prețul abonamentului:
    3.99 €/lună
    Data estimată pentru efectuarea plății primei luni de abonament:
    03.11.2019
    Durata și anularea contractului
    Abonamentul are o durată nedeterminată și poate fi anulat oricând din secțiunea "Setări/Administrarea abonamentului". Dacă anulezi abonamentul HBO GO, te poți bucura în continuare de serviciu până la finalul lunii achitate.
    Dacă ești un abonat nou și nu dorești să-ți prelungești abonamentul după perioada gratuită, trebuie să anulezi abonamentul până la 02.11.2019. Dacă nu-ți anulezi abonamentul până la data menționată mai sus, vei fi facturat și cardul tău bancar va fi debitat cu suma lunară de abonare.
  • D D
    Vezi ca ai uitat sa te mentionezi si tu in comentariu.
    Noi macar avem "Netflix". E prea scump pentru tine...
  • D D
    Ai uitat sa te mentionezi si tu in comentariu.
    Pe stirile cu audiente nimic ? De pensionarii de la "Te cunosc de undeva" nu comentezi ?
  • mile mile
    tot este ieftin , cei sarantoci ca marean sau doru oricum nu isi permit

Trimite un comentariu

sus