Skip to main content

Nadine revine pe TV. La TVR.

 
Nadine revine pe TV. La TVR.

Nadine se întoarce pe TV după aproape patru ani. Actriţă, cântăreaţă şi realizatoare TV, Nadine va prezenta o nouă emisiune de divertisment care se va numi exact ca prezentatoare, Nadine.

Publicitate

Emisiunea „Nadine” va debuta pe 14 octombrie, în fiecare zi de luni până vineri, de la 18.35.

„Nadine şi sora ei au fost abandonate la o vârstă fragedă de bunica lor, care l-a păstrat doar pe fratele lor. Nu este prima şi nici singura dificultate din viaţa ei. A mai trecut prin situaţii limită cu curaj şi le-a depăşit cu brio”, anunţă TVR într-un comunicat.

Deşi a făcut şcoli de actorie şi alte specializări în America, şi a devenit cunoscută cu Şcoala Vedetelor - lansată la TVR de Titus Munteanu – Nadine a reluat cursurile la liceu. Este în clasa a XI-a şi nu îi este ruşine să vorbească despre şcoală la 40 de ani.

Pe 14 octombrie, la TVR 1, în debutul show-ului, alături de cunoscuţi specialişti şi vedete, Nadine lansează tema săptămânii: „Cum scăpăm de ruşinile închipuite?”.

Printre invitaţii ei se vor număra: Amalia Năstase, care a slăbit spectaculos, Dan Helciug, care ne va învăţa, în calitate de părinte, cum se face un slime perfect, stomatologul vedetelor Jona Yousif, chirurgul plastician Dana Jianu, Mirela Retegan, cu cel mai recent proiect al ei, dar şi actriţa Tania Popa.

Ultima emisiune prezentată de Nadine a fost Vorbeşte lumea, alături de Sore, Vica şi Cove. În ianuarie 2016, când emisiunea s-a întors din vacanţă, cele trei prezentatoare au fost înlocuite cu una: Adela Popescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel corcodel costel corcodel
    Mai draga, mai stii cum ai initiat protestul impotriva cainilor, in 2013? Cand ai vazut ca si cainii au sustinatorii lor, ai dat-o la-ntors. Prea tarziu.

Trimite un comentariu

sus