Skip to main content

Patronii Realitatea TV pregătesc planul de rezervă: emisia pe Realitatea Plus

 
Patronii Realitatea TV pregătesc planul de rezervă: emisia pe Realitatea Plus

Realitea Plus, soluţia de avarie. Patronii Realitatea îşi pregătesc terenul în caz că televiziunea de ştiri vă rămâne cu licenţa expirată (adică se va închide).

Publicitate

Consiliului Naţional al Audiovizualului va analiza în şedinţa publică de marţi nu doar prelungirea de licenţă a Realitatea TV, televiziune operată de Realitatea Media. Forul a primit o altă solicitare, de data aceasta de la Geopol International, companie deţinută de Cozmin Guşă, care are de mai mulţi ani licenţa TV Realitatea Plus.

Concret, Geopol International vrea modificarea structurii de programe a Realitatea Plus. Problema este expusă pe ordinea de zi a şedinţei CNA de mâine, când se decide soarta staţiei. Nu se precizează în ce constă noua structură de programe Realitatea Plus şi ce emisiuni urmează să conţină. Cel mai probabil se va solicita modificarea astfel încât postul Realitatea Plus să aibă aceeaşi grilă de programe ca Realitatea TV.

Televiziunea Realitatea Plus a primit licenţă în 2013 şi a început să emită abia în 2015, cu câteva zile înainte să-şi piardă licenţa (CNA retrage licenţa posturilor care nu se lansează în cel mult doi ani).

După lansarea postului, însă, CNA nu a ştiut mult timp pe ce reţele de cablu emite postul. Reprezentanţii televiziunii i-au asigurat însă că postul emite pe câteva reţele de cablu locale.

Totodată, „handicapul” Realitatea Plus este, spre deosebire de Realitatea TV, că nu se află în lista must carry, a posturilor care sunt preluate obligatoriu de companiile de cablu.

Chiar şi aşa, din informaţiile Paginademedia.ro, reprezentanţii Realitatea Plus au avut deja discuţii cu companiile de cablu în legătură cu preluarea postului de televiziune.

Citeşte şi: Realitatea, articol cu „mesaj”, dacă pierd licenţa. Radu Herjeu: „Denunţ public tentativele de presiune asupra membrilor CNA”


Citeşte şi: Întâlnire Realitatea – CNA pentru prelungirea licenţei. Marţi se decide soarta postului. Situaţia este încă neclară

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Veronica Veronica
    Nu am gasit Relitatea plus pe lista de programe Telekom...Sper sa semnati contract cat mai curand...Realitatea era singurul program de stiri pe care il urmaream...fara sa mi se faca greata......
  • Petru Petru
    Un circ de proastă calitate și o bătaie de joc pentru legea românească.
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    @DODO: "v-a deveni"? :)) asta arata nivelul de inteligenta al postacilor pnl si usr.
  • Victor Victor
    La cât ***, la început pentru PSD, la sfârșit pentru ceilalți, merită să dispară.
  • Ilie Ilie
    Cine pune botul la așa șmecherii ? Oare CNA este acolo de formă, nu și de fond ?
  • un privitor un privitor
    pai la realitatea plus sunt aceiasi oameni de la realitatea. Si aceleasi stiri. Vrei sa le vezi in reluare sau ce?
  • DODO DODO
    sigur v-a deveni o trimbita psd-ista
  • jk jk
    Era anticipata chestia asta
    Interesant ar fi sa avem si realitatea tv si realitatea plus la principalii cablisti,si ca realitatea plus sa mai aiba si ceva stiri proprii în plus

Trimite un comentariu

sus