Skip to main content

Plecări de la vârful digitalului Pro TV: şefii site-urilor ŞtirileProTV.ro, sport.ro şi Perfecte părăsesc compania

 
Pro TV - Foto: Paginademedia.ro
Pro TV - Foto: Paginademedia.ro

EXCLUSIV. Plecări de la vârful mai multor site-uri din portofoliul Pro TV. Şapte oameni au părăsit compania, sau urmează să plece în perioada următoare. Toţi cu funcţii de conducere editorială în zona de digital, pe site-uri ale companiei Pro TV.

Publicitate

Oameni cu ani buni în Pro TV.

Paginademedia.ro vi le prezintă în continuare, pe rând:

ŞtirilePro TV.ro:

  • Rocsana Mihaloni, content manager ŞtirileProTV.ro, a plecat din poziţia pe care o deţinea la 1 octombrie. Lucra de aproape 12 ani în Pro TV, dintre care ultimii trei ani ca şef al site-ului ŞtirileProTV.ro.
  • Georgiana Dulgheru este editor of the day - EOD la ŞtirileProTV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, urmează să plece. Şi ea are ani buni de Pro TV în spate: şase ani a coordonat site-urile sport.ro şi procinema.ro, după care, în 2013, a devenit Editor of the Day.
  • Andi Badea, de asemenea editor, a plecat deja, în urmă cu câteva săptămâni. A lucrat în Pro TV şapte ani şi jumătate, la site, întâi ca editor, apoi ca EOD. Potrivit profilului de Linkedin, acum este Senior Internet Channel Administrator at OTP Bank.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, noul content manager ŞtirileProTV.ro este Victor Rotariu.

Sport.ro

  • Marian Ghiţă este content manager sport.ro. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, şi-a anunţat deja intenţia de plecare. A lucrat în Pro TV aproape 12 ani.
  • De la sport.ro a plecat, în urmă cu câteva săptămâni, şi Sebastian Ujică. Era editor la site-ul de sport. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, el urmează să coordoneze un alt site de sport de pe piaţă - Eurosport.ro.
  • Producător, comentator la Pro X şi editor la Sport.ro, Dan Pavel a plecat de la Pro TV în urmă cu o lună. A fost Web editor sport.ro din 2009, comentator sportiv începand cu 2012 (Sport.ro / PRO X / PRO TV) şi moderator Sport.ro / PRO X din iulie 2016.

Perfecte.ro

  • Plecare şi de la vârful site-ului Perfecte.ro, altă publicaţie online din portofoliul Pro TV. Cora Popeangă, coordonatoarea site-ului, părăseşte compania. Din informaţiile Paginademedia.ro, ieri a fost ultima zi la Pro TV.
  • Cora Popeangă era unul dintre "veteranii" digitalului din Pro TV. A lucrat în companie din 2005.

Până la ora redactării ştirii, Andrei Bereandă, şeful digitalului Pro TV, nu a putut fi contactat.

An de plecări importante din Pro TV

2019 a fost un an cu mai multe schimbări la vârful companiei Pro TV, atât la nivelul televiziunii, cât şi în digital:

  • Cei mai importanţi oameni de vânzări ai Pro TV au plecat din postul TV. Zoe Vasilescu, şefa vânzărilor, a plecat la începutul acestui an. Din octombrie, este VP Sales & Corporate Affairs la Antena Group.
  • Mihaela Vlădău, tot de la vânzări, a trecut, de asemenea, la Antena 1, ca Head of TV Sales în cadrul Antena Group.
  • Costi Mocanu a lăsat Pro TV după 25 de ani, în luna aprilie. Din luna septembrie a plecat şi Felix Drăghici, unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV. Fost şef al departamentului sport şi comentator, a trecut la First Content Studio, o agenţie de conţinut care realizează proiecte speciale de marketing şi publicitate.
  • Departamentul de marketing a fost reorganizat şi împărţit în trei direcţii: Marketing Services, Research şi Creaţie, cu trei coordonatori fiecare. În urma reorganizării, Lucia Antal, cea care coordona întreaga zonă de marketing, a trecut pe o poziţie nou înfiinţată - Head of Research & Development

Citeşte şi:

Plecare de la vârful Pro TV. Unul dintre manageri va conduce un grup media din Grecia


EXCLUSIV. Mutare surpriză. Fostul şef al vânzărilor Pro TV trece la Antena 1


Antena Group, încă o achiziţie de la vânzările de publicitate ale Pro TV


EXCLUSIV. Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii staţiei, Felix Drăghici, părăseşte televiziunea. De când?


Schimbare la vârful Pro TV. Lucia Antal, şeful marketingului, a trecut pe altă poziţie, tot de management

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Produsele acestea nu sunt principalele produse ale trustului de presă ci niște accesorii care funcționeau mai bine în perioada când Mediafax era parte a grupului Pro, iar trustul avea și o televiziune de sport (Pro X nu mai este o televiziune de sport).

    De asemenea lifestyle-ul feminin nu este o prioritate a grupului media, putea redeveni o țintă și aceasstă nișă dacă grupul era preluat de Discovery.
  • Gogu The Webmaster Gogu The Webmaster
    Unul dintre oamenii de baza, portarul cel mai vechi de la intrarea principala, pleaca si el...
    Nimeni nu stie numele enumerate de voi, stirile lui peste ca au plecat anonimii de la te miri ce site-uri...
  • Profetul Profetul
    2019 - "Anul Marilor Renuntari" in direct si in reluare doar la ProTv. Si iata, au trecut 30 de ani de la revolutie.Unde visam sa fim, si unde am ajuns... Atatia angajati vechi rup randurile la Pro, incat e clar ca lucrurile sunt disfunctionale...posibil management deficitar, neimpliniri profesionale, asteptari inselate, remuneratii slabe, promovari zero, obligatia de a lucra cu colegi incompetenti, savarsirea de nedreptati...si lista poate continua. Hartia de demisie este nota de plata pentru toate greselile si abuzul de putere sau indolenta conducerii. Este valabil in multe companii dar n-ar trebui sa existe si in cazul unei multinationale cu pretentii. Oamenii parasesc alti oameni si nu companii, dupa cum bine stiti.Intre timp, il urmarim pe Chirila care se dezbraca "si pentru salariu" asa cum afirma , pe scena Vocii Romaniei. Circ si paine! Restul e PR, sau nici macar pt ca si de acolo au plecat aproape toti...
  • Răzvan Răzvan
    Nu mai plateste bine :)))))
  • Mihai Mihai
    E clar, e ceva putred acolo, altfel nu ar fi lecat pe capete. Nu o sa mai pupe bani de la guvern dupa ce o sa plece psd-ul si acum inchid cosmelia.
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    Nu-i bai, ii primeste Digi pe toti cu bratele deschise pe 'egzpertii' din PRO.
  • marian marian
    Doamne ce se mai bucura antenisti , au mai plecat si inainte si toata lumea ii canta prohodul , sau bucurat degeaba tot ei sunt primi iar antenuta rasuflata este mereu aproape dar mereu departe , pleaca toate *** aproape toate merg la antenuta , se face curatenia de toamna ce este bun pastreaza ce este nul dispare si cu atat mai bine ca se duc la antene sa-i infunde cu totul de obicei care au plecat din pro au ajuns anonimi ,
  • D D
    "mile milica", dezastru pentru "Antena 1" aseara, nu ? "Pro TV" aproape dublu pe comercial"
    "Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, cu 9.6 puncte de rating și 25.8 % share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.5 puncte de rating și 14.8 % share."

    "dar cand pleaca oameni te ascunzi."
    Pai pe cine intereseaza ? Pe tine ? Ca in orice firma, sau companie. Unii pleaca, altii vin. Simplu.
  • Costi Costi
    E vorba de bani. Nu s-au marit salariile de cel putin 7-8 ani. Vor sa scape de oamenii vechi dar aceasta strategie o sa ii duca la pierzanie pentru ca cei care vin sunt praf. Cred ca in maxim 2-3 ani o sa spunem...a fost un post tv foarte tare, Protv, acum s-a ales praful.
  • Nimeni Nimeni
    "Se lansează noile televiziunii ale lui Adrian Sârbu"
  • Nicio pierdere Nicio pierdere
    Niste no-name-uri. Probabil ei erau responsabili pentru erorile uriase de exprimare de pe site, cu litere mancate si dezacorduri flagrante, si de informatii. Nicio pierdere!
  • mile mile
    Poate apare si doru sa dea o dezmintire. Doru? Ia scoate tu audientele si da-ne in cap cu ele. Ca doar cu asta te lauzi zilnic, dar cand pleaca oameni te ascunzi.
  • Mari Mari
    Andrei Bereanda nu a putut fi contactat pentru că e și el in preaviz după ce ProTV l-a rugat sa plece.
  • Adi Adi
    Se întâmplă ceva serios la Pro. E imposibil să fie doar o întâmplare, o coincidență.
  • mile mile
    De ce?

Trimite un comentariu

sus