Skip to main content

Răzvan Fodor, fost prezentator la MasterChef, apariţie în Chefi la Cuţite, de pe Antena 1

 
Răzvan Fodor, fost prezentator la MasterChef, apariţie în Chefi la Cuţite, de pe Antena 1

REÎNTÂLNIRE. Răzvan Fodor, fost prezentator la MasterChef timp de şase sezoane, va apărea în ediţia Chefi la Cuţite din această seară.

Publicitate

Fodor a colaborat în trecut cu Florin Dumitrescut, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, pe vremea când cei trei erau juraţi la MasterChef.

„Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puşti foarte simpatic, iar Cătălin, iniţial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aş vedea despărţiţi, în găşti diferite. Le stă bine şi când se ceartă!”, spune Răzvan Fodor.

„Am venit să le gătesc chefilor ca surpriză, abia aştept să le văd reacţia! Voi pregăti o mâncare simplă, chiar nu am nicio frică, pentru că le ştiu gusturile”, adaugă vedeta.

Amintim că Pro TV a venit în acest an cu un nou sezon MasterChef, al şaptelea, dar cu un format schimbat şi o altă oră de difuzare. În noua formulă a emisiunii Răzvan Fodor nu s-a mai regăsit.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Draga Pagina de media ce va mai place sa postați în zilele în care pro tv a luat bătaie. Dar oare audientele de duminica seara de ce nu le prezentați? Cele ale mult promovatului la voi pe site serial Sacrificiu, cu care matura pe jos inclusiv #masterchef, asa ca să folosesc același limbaj ca voi în acest articol?
    Topul serialelor brusc luna asta nu a mai apărut, oare de ce? Și voi acuzați pe alții de derapaje
  • ion ion
    "limbaj adegvat" ?
    La Antene lucreaza doar elevi cu note mici la limba romana?
  • Profetul Profetul
    Fodor e un profesionist de scoala veche. Sper sa-si gaseasca un rol care sa-l puna in valoare. Fata de vedetele de carton care nu au nimic de spus, el are chip, voce buna si limbaj adegvat, ceea ce conteaza in orice format de televiziune nemanelizat! Bafta!
  • Coco Coco
    La naiba, cine se mai uita la televizor? Eu de 3 ani am renunțat. Și ce bine este ca sunt ruptă de minciunile lor.
  • D D
    "Vali", probabil nu se dau audientele serialelor pe luna septembrie pentru ca marile seriale "Sacrificiul" si "Mangalita" stau slab pe comercial, si se face "Antena 1" de ras...

    "foarte buna alegere, decat masterchef"
    "mile", macar "MasterChef" sta bine pe comercial in luna septembrie (locul 5), peste "Te cunosc de undeva", "iUmor", "Insula Iubirii":
    https://www.paginademedia.ro/2019/10/top-emisiuni-divertisment-septembrie-2019
  • jk jk
    @An sau rezerva la chefi în caz de Ginuta ramane gravidă/ pleaca
  • Vali Vali
    Nu inteleg de ce nu puneti audiențele serialelor pe luna septembrie
  • An An
    Pacat ca a facut aceasta alegere...oricum e o figura fada care nu va avea sansa intr-o productie Antena1 (daca i se va oferi ceva)...probabil il expedieaza prin Asia, intr-un grup de vedete... ca prezentator nu are sanse...
  • marian marian
    Ar vrea uni sa se scufunde , dar deocamdata este nr,1 restul e cancan sa dus si el acolo ca nu-l mai baga nimeni in seama , mai aveti ceva bombe legate de antena , mai sunt si alte lucruri interesante , cum ar fi despre mangalita cum a luat bataie dar nu puteti da doar cand antena e pe 1 o sa da-ti maine daca iese birjari pe 1
  • mile mile
    foarte buna alegere, decat masterchef fara chiloti si vulgar
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    E clar, toti pleaca de la Pro TV. Se scufunda postul, ultimul sa stinga lumina. Aici au ajuns anii de tocare marunda facuta de strainii care i-au urmat lui Sarbu. Adrian Sarbu a facut un brend distrus de toti palmasii si pedinafaristii din afara. Abia astept sa inceapa posturile lui Sarbu sa am la ce sa ma uit. Pana atunci nu mai deschid televizorul.
  • Răzvan Răzvan
    Ceva audiente de aseara?

Trimite un comentariu

sus