Skip to main content

Sag Media Communications – MarCom With High IQ. Agenţie cu soluţii de digitalizare "out-of-the-box"

 
Sag Media Communications – MarCom With High IQ. Agenţie cu soluţii de digitalizare "out-of-the-box"

Nice to e-meet you! Noi suntem Sag Media Communications, o agenţie boutique de marketing şi comunicare (MarCom), specializată în soluţii de digitalizare şi promovare smart, out-of-the-box.

Publicitate

Boutique” nu pentru că lucrăm la foc mic, ci pentru că ne rezervăm libertatea de a ne alege clienţii cu care rezonăm, pentru că ne dorim ca şi noi, şi ei să urmăm direcţia ideală: să evoluăm.

The ABC’s

De mai bine de trei ani, derulăm proiecte pentru clienţi din Cehia, Slovacia, Grecia, Elveţia, Polonia, Marea Britanie, România (companii din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi).

Ce facem

Digitalizăm companii din sectoarele tehnic şi industrial, transporturi şi curierat, electronice şi electrocasnice, pentru că viitorul e IoT!

Promovăm online smart şi cu high IQ companii din medical & pharma, oferim expertiză e-commerce pentru sectorul retail, HoReCa, food & drinks, fashion & beauty, bunuri de consum şi – un atu pe care puţine start-up-uri îl mai oferă start-up-urilor (sic!) – consiliem şi oferim servicii de promovare şi dezvoltare companiilor mici şi mijlocii ori ONG-urilor.

În plus, din 2018 am început să oferim şi servicii de recruitment marketing şi employer branding, prin divizia STP HR România.

Cine suntem

Oameni independenţi, inteligenţi, pentru care viteza internetului, rapiditatea lucrului bine făcut, strategia elegantă şi frapantă sunt cele care contează, nu orele de venire şi plecare de la birou!

Comunicăm cu dvs. direct, nemijlocit, pentru că suntem conectaţi şi implicaţi. Plus că, la nevoie, traducem şi din română în română sau din “romgleză” ce spunem, ca să fie totul clar. Trimitem şi rapoarte, dar avem răbdarea să le explicăm. Răspundem la telefon şi facem noi follow-up la vreun e-mail la care nu ne-aţi răspuns – pentru că ne pasă.

Ah, extrem de important – nu pornim la drum fără un audit free of charge în care identificăm ce probleme aveţi (chiar şi extra de ceea ce aţi identificat deja), nu impunem contracte de minimum 12 luni, nu venim cu tarife neadaptate companiei dvs. Pentru că nu ne plac “negustorelile”, ne plac rezultatele.

Despre fondatori şi echipă

Cristian Paleologu este Managing Partner, a lucrat în presă +10 ani, apoi a trecut la analiza ei, în companii de analiză media ca Media Image Group şi mediaTRUST România.

La bază are studii de fizică şi inginerie, aşa că în agenţia noastră coordonează şi proiectele de web, app & smart solutions development.

În vara lui 2019 e posibil să-l fi văzut la MasterChef România, prilej cu care Chef Joseph Hadad i-a prezis un viitor delicios în bucătărie. A luat şorţul, apoi s-a întors la cod…at! Deocamdată, gătitul e doar un hobby – şi începutul unui e-project despre alimentaţie şi trai tihnit, pe nume RomanianCookery.

Andreea Paleologu (Glodea) este Account Director & Partner, a lucrat în trusturile Ringier şi Adevărul Holding pe poziţii de redactor, secretar general de redacţie, redactor-şef adjunct OK! şi redactor-şef Click pentru femei.

Echipa ei produce, deci, conţinut omnichannel după chipul şi asemănarea coordonatoarei – e suficient să-l vezi o dată ca să nu-l mai uiţi niciodată!

Pe care apoi îl promovează cum se cuvine, fireşte. După 9 ani de presă, Andreea a lucrat 6 ani în companii e-commerce (Studio Moderna Fashion Group – Stilago România, Bulgaria şi Click4Fashion, actualul FashionUP), în care a condus departamentele de Content şi Marketing, implementând acţiuni pentru România, Bulgaria, Slovenia şi Ungaria.

Parte din echipa noastră sunt şi alţi antreprenori tineri, care au făcut schimbări cu high IQ, la momentul oportun, specialişti cu pregătire în medicină şi farmacie, cibernetică, relaţii economice, presă. Damiana, Andrei, Marius, Alexandra… DAMA din SMC (Sag Media Communications), cum îi răsfăţăm noi.

Portofoliu clienţi:

  • Digital People AS
  • InspiGroup
  • Medicover (Asociaţia Medicover România)
  • Franke Group (Franke România)
  • LAPP Group (LAPP România)
  • ScentAir
  • Abris Capital (Urgent Cargus)
  • AllCio Invest
  • Elicom
  • Astratex SRO

Contact:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    sag media suna ca saggitarius media si mai are si un arcas - sagetator ca sigla, mi se pare ca e prea stravezie apropierea. vor doar sa profite de notorietatea unui brand recunoscut.

Trimite un comentariu

sus