Skip to main content

VIDEO. Campanie cu mesaj puternic de la eMag. Primul brand care şi-a amintit că sunt 30 de ani de la Revoluţie. Cu Mihai Şora şi Papaya

 
VIDEO. Campanie cu mesaj puternic de la eMag. Primul brand care şi-a amintit că sunt 30 de ani de la Revoluţie. Cu Mihai Şora şi Papaya

eMAG este primul brand care îşi „aduce aminte” că se împlinesc 30 de ani de la Revoluţie. Platforma de vănzări online a lansat o nouă campanie de brand sub sloganul „Libertate în fiecare zi”, o campanie ce marchează şi o nouă identitate vizuală pentru eMag.

Publicitate

Campania video, semnată de agenţia Papaya, îl are în centru pe filosoful Mihai Şora şi vorbeşte despre aniversarea a 30 de ani de libertate. Pe partea de branding, eMag a colaborat cu agenţia Brandient.

Despre noua poziţionare a eMag:

„eMag lansează noua campanie de brand sub sloganul „Libertate în fiecare zi”, marcând astfel trecerea de la o comunicare centrată pe promoţii la o abordare bazată pe inovaţiile şi serviciile pe care compania le dezvoltă în beneficiul clienţilor săi”.

Platforma eMag are şi un nou logo, „în care ideea de libertate este redată de culorile în gradient”.

Iulian Stanciu, CEO eMAG:

„Învăţăm permanent şi dezvoltăm servicii şi experienţe pentru clienţii noştri. Ne propunem să vorbim mai mult despre lucrurile bune pe care le construim de mulţi ani: cât mai puţine bariere, varietate de alegeri, flexibilitate prin multiple modalităţi de plată şi livrare, implitate prin intermediul aplicaţiei de mobil din care se poate comanda de oriunde, oricând.

Prin tot ceea ce facem dorim să oferim clienţilor libertate în fiecare zi.”

Campania video, semnată de agenţia Papaya, în continuare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marco Marco
    Lui Șora nu i s-a luat libertatea, el a vândut-o. Nu e un reper pentru tineri si nici pentru Emag.
  • Doru Doru
    emagu nu mai e ce-a fost. Acum are preturi mari. doar freierii mai cumpara de la ei.
  • Mihai Mihai
    Fapte:
    1. Revoluția a fost o lovitură de stat. În toată Europa a căzut comunismul, nu suntem un caz izolat. Libertatea = suntem o piata de desfacere și un provider de forță de muncă bună și ieftina.
    2. Sora s-a întors din Franța în România în mijlocul erei comuniste și a avut functii in stat.
    3. Sora a făcut parte din primul guvern de după 'Revolutie'. Nu a avut nicio problema cu Iliescu și cu Militaru.
  • Asimov Asimov
    Iată cine vorbește despre libertate, Mihai Șora, un activist de partid chiar în perioada stalinistă. Domnilor de la eMag le-aș recomanda să se documenteze asupra agitatorului comunist Mihai Șora, sunt informații clare din trecutul acestuia.
  • Gelu Gelu
    Soer ca dl. Sora va povesti si despre alte vremuri - https://inpolitics.ro/cum-se-falsifica-istoria-cazul-mihai-sora-eroul-antifesenist_18438909.html
  • 1q 1q
    geo@
    ei, sunt ei între ei, cei ce se cred elita care transmite mesaje către prostime. șora nu e simbolul rezist, locul ăla e ocupat de alde bot și alți cucubaw, șora e „dăcât” consilierul anei pauker. fact !
  • geo geo
    E tare faza cu utilizarea unui simbol Rezist in campania asta.
    Sper ca nu il voi vedea pe dl Sora si intr-o campanie cu tigai, de exemplu.
  • Adi Adi
    Ce tare e sa-ti amintești ceva care nu s-a întâmplat încă! Parca suntem in octombrie iar revoluția a fost in decembrie nu?

Trimite un comentariu

sus