Skip to main content

VIDEO. Ultimul minut. Realitatea TV, emisia oficial oprită. RCS şi UPC au băgat deja mira în locul postului de ştiri

 
VIDEO. Ultimul minut. Realitatea TV, emisia oficial oprită. RCS şi UPC au băgat deja mira în locul postului de ştiri

VIDEO. Realitatea TV şi-a încetat oficial emisia la ora 00.00. La miezul nopţii, principalii operatori de cablu din România - RCS-Digi şi UPC au băgat miră în locul postului de ştiri.

Publicitate

Postul Realitatea TV a anunţat mutarea emisiei pe o altă staţie, deţinută tot de Cozmin Guşă - Realitatea Plus, însă această televiziune nu are, încă, semnate contracte de distribuţie cu companiile de cablu.

Realitatea Plus se vede pe câteva reţele locale şi pe internet.

Paginademedia.ro vă prezintă ultimul minut de emisie Realitatea TV, surprins pe UPC. Şi pe reţeaua RCS/Digi a intrat tot mira, la miezul nopţii.

VIDEO. Ultimul minut de emisie Realitatea TV


Citeşte şi: Realitatea TV, ultimele ore de emisie. Cozmin Guşă, discurs presărat cu acuzaţii pentru „statul paralel


Citeşte şi: Realitatea a murit, trăiască Realitatea. Plus. Emisia Realitatea TV se mută pe Realitatea Plus. Puţini vor vedea


Citeşte şi: Realitatea TV se închide. CNA a respins prelungirea licenţei televiziunii

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Violeta Violeta
    Ideile se sustragere de la plata taxelor ale Realitatea TV pot fi sursa de inspiratie pentru evazionisti. Prosti raman tot cei cinstiti, care isi platesc obligatiile fara sa recurga la gesturi imorale, daca nu cumva si ilegale.
  • Kappi K Kappi K
    mai sunt niste procese pe rol. cum sa inchizi o firma cand decizia instantei nu e finalizata?
    NB mira vine de pe satelit. asta transmite Realitatea tv dupa oprirea emisiei
  • Valentin Valentin
    Realitatea Plus va intra de azi la UPC. Sursa: Costi Rogozanu pe facebook.
  • Anonim. Anonim.
    Cablistii ar trebui sa preia mai repede acel post tv.
    Altfel o sa reziez peste 1000 de contracte cu unul dintre ei.
  • Nicolae Nicolae
    La UPC a zburat la 00.01. A iesit din grila UPC de pe 401. A intrat TVR 1 HD ( feedul ) in locul TVR HD. Si TVR 2 HD pe pozitia 178. Momentan pe ambele doar promouri pana pe 3.11.2019
  • Andrei Andrei
    La Digi a intrar mira de la 23:58 înainte de intrarea oficială pe Realitatea Plus.
  • Paricel Măcuraru Paricel Măcuraru
    Dincolo de gargara de doi bani a lui Cozmin Gușă, iată o scriitură logică pe facebook a av Gheorghe Piperea:
    "Trecerea activitatii (deja fostei) realitatea tv pe bizareria numita "realitatea plus" contine o serie de ilegalitati, la care CNA pare a fi partasa.
    Chiar si asa falita cum e, realitatea tv este o intreprindere, cu fond de comert propriu, cu creditori (inclusiv fiscul si fostii sau actualii salariati) si cu obligatii catre creditori, clienti si autoritati. A trece activitatea falitei pe asa-zisa "realitatea plus" nu inseamna o simpla completare a grilei de programe si o extensie de la Cuca Macaii - Adancata - Cucuietii din Deal la Bucuresti a licentei de emisie. Inseamna trecerea personalului, a imobilului de emisie, a clientelei, a obiectelor de inventar si logistice si a identitatii vizuale si fonice de la falita realitatea tv la bizara realitatea plus. Adica a intregului fond de comert. O asemenea tranzactie nu se poate face in 30 de minute, fara plata si fara acordul prealabil al creditorilor din dosarul de faliment. Mai mult chiar, o asemenea tranzactie este un transfer de business, care nu numai ca trebuie aprobat de fisc, in vederea calificarii sale ca fiind sau nefiind operatiune purtatoare de tva, dar trebuie sa fie precedata de un inventar al bunurilor si de o evaluare a business-ului. Lipsa acestor formalitati, evaluari si aprobari prealabile determina caracterul penal al operatiunii. Se pot identifica cel putin trei infractiuni in cauza: abuzul de bunurile si creditul societatii, delapidarea (clientela, pozitia pe grila de programe, audienta postului, finantarile publice, toate sunt proprietatea falitei realitatea tv, neputand trece la realitatea plus fara plata corespunzatoare) si evaziunea fiscala (transferul de business presupune un impozit; daca nu se incadreaza fiscal ca transfer de business, tranzactia este purtatoare de tva). Ma tem ca CNA nu a luat in calcul aceste riscuri, atunci cand a fost de acord sa puna umarul la salvarea afacerii unor bancrutari, asa cum este cazul "patronilor" falitei realitatea tv.
    PS Ma intreb cum vor proceda cablistii la trecerea in lista de must carry a mutantului realitatea plus. Le atrag atentia ca un contract care sa prevada trecerea de la falita la mutant a dreptului de a fi in lista de must carry nu exista. Oricum, sunt televiziuni care nu reusesc sa intre pe aceasta lista de ani de zile - cum se va justifica acum introducerea in lista a acestui mutant nou venit, mai ales din perspectiva competitiei economice?"
  • jk jk
    Care ca la digi e mira de la si :57

Trimite un comentariu

sus