Skip to main content

ANIVERSARE. Patru ani de când Info Pro a devenit Digi FM

 
ANIVERSARE. Patru ani de când Info Pro a devenit Digi FM

Postul de radio Digi FM a împlinit astăzi patru ani. Patru ani de când Info Pro a devenit un nou proiect de radio lansat de RCS, sub denumirea Digi FM.

Publicitate

Aniversarea postului a fost sărbătorită la matinalului, cu Horia Brenciu şi HB Orchestra invitaţi.

Cătălin Striblea, unul dintre matinalii Digi FM:

„Îi mulţumim unicului Horia Brenciu şi HB Orchestra pentru o dimineaţă impresionantă la Bucureşti şi pornim cu mare chef de petrecere spre Cluj. Întâlnirea cu Bryan Adams este pentru noi şi ascultătorii noştri cel mai aşteptat moment al sărbătorii.

Să ai ocazia să vorbeşti cu o aşa vedetă importantă este un motiv de bucurie, dar şi un prilej de a vedea lumea dintr-o perspectivă diferită. Iar eu, unul, de abia aştept să vorbesc cu Bryan despre muzică şi cealaltă pasiune a sa, fotografia. Sper ca şi câştigătorii noştri să aştepte cu aceeaşi emoţie întâlnirea.”

Reţelele Pro FM şi Info Pro au fost preluate de RCS, de la Central European Media Enterprises (compania-mamă a Pro TV), în anul 2015. În vara aceluiaşi an, RCS a mers la CNA cu solicitarea de a transforma Info Pro în Digi FM.

Postul a fost un succes de audienţă, cu creşteri constante. Potrivit celor mai recente date disponibile, cele de vară, postul avea 840.000 de ascultători la nivel naţional (cifrele integrale, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sandro Sandro
    Eu ascult DIGI FM, am migrat de la Europa FM. Muzica mai buna pe Digi FM ;)
  • a a
    Pacat.

Trimite un comentariu

sus