Skip to main content

AUDIENŢE. Într-o seară cu trei episoade din Vlad la Pro TV, tot Chefii Antenei 1 au câştigat lupta pentru audienţă

 
AUDIENŢE. Într-o seară cu trei episoade din Vlad la Pro TV, tot Chefii Antenei 1 au câştigat lupta pentru audienţă

AUDIENŢE TV. Trei ore de Vlad contra trei ore de Chefi la Cuţite. Câştigătorii? Ca de obicei luni seara, bucătarii de pe Antena 1 au depăşit serialul de pe Pro TV.

Publicitate

Cele două posturi de televiziune s-au luptat pentru primul loc în topul celor mai urmărite posturi aseară.

Bătălia a fost strânsă şi în condiţiile în care serialul de la Pro TV a fost difuzat într-o formă atipică: trei episoade unul după altul. Astfel, Vlad şi Chefi la cuţite s-au intersectat în cea mai mare parte aseară.

De menţionat că show-ul culinar de la Antena 1 (20:00-23:30) a avut aproape o oră în plus faţă de Vlad (20:30-23:10).

Rezultatul?

Pro TV s-a clasat pe locul doi cu serialul Vlad. Producţia cu Adrian Nartea în rolul principal a scos cifre de aproximativ 1,4 milioane de telespectatori din toată ţara, în fiecare minut.

Antena 1 s-a impus pe toate targeturile, cu Chefi la cuţite. A fost primul în toată ţara, la oraşe şi pe segmentul tânăr. La nivel naţional a scos o medie de 1,6 milioane de privitori pe minut.

De menţionat că cifrele au fost aproape la fel şi pe intervalul orar Chefi la cuţite (20:00-23:30).

Paginademedia.ro prezintă în continuare posturilor de televiziune luni, 25 noiembrie, pe intervalul serialului Vlad:

NAŢIONAL. Serialul Vlad a pus Pro TV pe locul doi în audienţe aseară, după Chefi la Cuţite de la Antena 1. Producţia românească a postului din Pache Protopopescu a înregistrat o medie de 1,4 milioane de telespectatori pe minut.

Antena 1, de pe primul loc, a scos o medie de 1,6 milioane de privitori cu show-ul culinar produs de Mona Segall.

Kanal D a scos 1,1 milioane de urmăritori pe minut, pe intervalul serialului Vlad. Postul Dogan a fost urmat de staţiile de ştiri Antena 3 şi România TV.

URBAN. Pro TV nu a reuşit să se impună nici în mediul urban. A rămas tot pe locul doi, cu o medie de 670.000 de telespectatori pe minut.

În acelaşi timp, liderul Antena 1 număra o medie de 860.000 de urmăritori de la oraşe, în fiecare minut.

Pe locul al treilea s-a clasat Kanal D, urmat de Antena 3 şi România TV.

COMERCIAL. Nici tinerii nu au ridicat Vlad. Pro TV a fost pe locul doi cu cifre de aproximativ 390.000 de telespectatori pe minut.

Antena 1 s-a clasat pe primul loc pe segmentul comercial, unde a înregistrat o medie de 440.000 de privitori pe minut.

Kanal D a completat podiumul. Următoarele două posturi clasate au fost Digi Sport 1, cu o medie de 70.000 de privitori pe interval, şi Digi24, cu aproape 50.000 de urmăritori.

Audienţa posturilor TV luni, 25 noiembrie, pe intervalul serialului Vlad (20.30-23.10), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 1.687.000 9.5 19.9
2 Pro TV 1.462.000 8.2 17.2
3 Kanal D 1.172.000 6.6 13.8
4 Antena 3 470.000 2.6 5.5
5 Romania TV 365.000 2 4.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 25 noiembrie, pe intervalul serialului Vlad (20.30-23.10), în mediul URBAN:

URBAN Nr. Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 860.000 9 19.6
2 Pro TV 677.000 7.1 15.4
3 Kanal D 537.000 5.6 12.2
4 Antena 3 249.000 2.6 5.7
5 Romania TV 225.000 2.4 5.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 25 noiembrie, pe intervalul serialului Vlad (20.30-23.10), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 440.000 10.2 26.5
2 Pro TV 389.000 9 23.4
3 Kanal D 179.000 4.2 10.8
4 DigiSport 1 68.000 1.6 4.1
5 Digi 24 43.000 1 2.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pauza Pauza
    De ce este permisa aceasta permanenta discutie in contradictoriu a catorva "persoane" (presupunand ca nu este unul si acelasi suferind de ***)? Majoritatea discutiilor fiind off-the-topic si intre niste agramati. Sa ii mai tepereze/blocheze cineva, macar pentru o luna.
    PS: Nu as vrea sa cred ca unul din aceste "personaje" este chiar parte a echipei acestui site (prea una-doua da un link)
  • D D
    "va lua bataie rau de tot de la Antena 1"
    Iar visezi, "Razvanele" ? Asa ai zis si anul trecut... Dar "Pro TV" a fost lider si pe 1, dar si pe 2 Decembrie. Cu 10 si 12 rating pe comercial:
    https://www.paginademedia.ro/2018/12/audiente-tv-parada-militara-1-decembrie
    https://www.paginademedia.ro/2018/12/audiente-programe-tv-1-decembrie
    https://www.paginademedia.ro/2018/12/audiente-tv-programe-2-decembrie-2018

    "doua filme în premiera care sunt varza"
    Si "Antena 1" ce program are ? "Alba ca Zapada" vechi de 100 de ani (si postacii zic de "Pro" ca da filme vechi) si reluarea "iUmor". Serios ? O reluare de emisiune ? Mai bine un film, nu reluari...
  • Răzvan Răzvan
    Mihai ,ți-aș spune vreo doua dar voi fi cenzurat asa ca noapte buna .
  • Mihai Mihai
    măi antenistule ,protv ist nu is
    voi psd istii de la antene spuneti ca ati castigat chiar daca ati pierdut
    cum face nationala la conferinta de presa :scoru nu reflecta jocul,am avut posesia mingii ,mai multe suturi pe poarta ,ce daca ne-au batut cu 2 0 ,am jucat mai bine ca ei
    in 2019 exista alte surse media mai bune decat televiziunea ,mai ales lantrina 1
    si chiar daca ma uit la tv ,pe pozitia 1nu am antena 1 ca voi ci comedy central,tnt,paramount si documentarele
    eu nu pot sa inteleg cum cineva urla dupa audiente si ...de fapt nu inteleg cum intru si eu in *** asta de discutie cu *** de la antene
  • marian marian
    Pentru tine a bagat desene animate si acces in,,,,,,,,,,,,,,,,, pentru ca asta este cultura ta generala , sa nu uit de saptamana viitoare emisiune de mascati va pica in jos va incepe Singur acasa 123, iar dumineca va fi Stapanul inelelor la fel nu sunt de nasul tau .
  • Răzvan Răzvan
    Vai de tine ,bai cap de guma ,esti un prost ,iaca ce program special are Po tv de 1 decembrie ,doua filme în premiera care sunt varza , si o editie speciala Romania ,te iubesc, va lua bataie rau de tot de la Antena 1 care în prime time are filmul animat Alba ca zapada si cei 7 pitici
  • marian marian
    Alex Putina zis si Razvan cred ca au ramas fara bani de cheltuiala si au facut campania Ajut eu asta-i de dragul audiente care va fi un faaaaaaaas marca antenutei ,sa sti ca si pro are editiispeciale de 1 Decembrie , mai ales Romania te iubesc cea mai tare emisiune de reporteje editii speciale de stiri cu oamenii care se percep lideri si au facut ceva in viata asta nu ca unii care cer audiente si comenteaza bazaconi pe aici plus doua filme in premiera la pro care nu-s de nasul tau tu urmareste acces in...................
  • Șerban Șerban
    Aici se încurcă borcanele. Nu comparați chefi la cuțite cu Vlad. Sunt două lucruri complet diferite. Unul este serial, celălalt este emisiune culinară. Felicitări ambelor pentru premiile TV Mania, sunt amândouă emisiuni foarte bune. Cât despre neatza, nu știu ce matinal mai e ăla de la 10, și nu cred că aș prefera sa urmăresc de 1 Decembrie *** care se fâstâcesc de fiecare dată când o fată vine in emisiunea lor. Iar Măruță e vai de mama lui, lăsați-l să se înece încet in emisiunea lui și a neveste-sii.
  • Expertul Expertul
    Vlad merita noi sezoane! Audientele sunt mari pe targetul comercial, avand in vedere ca concureaza cu cel mai urmarit show de la antualeta 1. Doar cineva fara prea multa scoala poate spune ca mascarici la cutite a maturat pe jos cu Vlad, in conditiile in care diferenta a fost mica pe comercial.
  • F F
    Atata zgomot pentru un plus de 1 pentru antena pe comercial. :)) felicitari chefilor, dar Vlad va continua cu un nou sezon la audientele astea. Cred ca este chiar peste media pro.
  • D D
    "cu Sandra Stoicescu ,ajut eu, iar Acces"
    "ajut eu" ? Ce, lucrezi la "antene" ? De lauzi si faci reclama constant la acest post TV, aici pe site...
  • D D
    Ce "Razvanele", te supara adevarul ? "Chefii" cu mult sub "Romanii au talent" pe comercial. Si "Vocea" peste "Chefi" in luna octombrie; ai uitat ?

    "Este cel mai iubit cooking show"
    Lucrul acesta de ce nu l-ai scris si saptamana trecuta ? Cand "Chefii" tai au prins locul 2 pe toate target-urile:
    https://www.paginademedia.ro/2019/11/audiente-meci-spania-romania

    "cu comparatiile tale"
    Serios ? Pai si tu de ce compari o emisiune cu un serial ? Mai bine compara "Vlad" cu "Sacrificiul". Care sta mai bine in audiente ? Si vad ca "Vlad" e cel mai bun serial (premiile "TV Mania").

    Sfatul meu e sa mai treci pe la scoala. Se scrie lasa-ne. Nu lasane.

    Si unde este "mile milica" ? Doar "antena" lui a prins pozitia de lider... Ca el si fratele lui "Razvanel" posteaza 100 de comentarii pe stirile cand "Antena 1" o duce bine in audiente. Cand nu, sunt ascunsi...
  • Răzvan Răzvan
    Sâmbata si duminica de la ora 10:00 la 13 doua editii speciale Neatza cu Razvan si Dani si de la ora 17 :00 doua editii speciale Acces Direct, sunt programe speciale pentru 1 decembrie , vineri de ziua Antenei 1,la ora 17 Editia speciala cu Sandra Stoicescu ,ajut eu, iar Acces Direct va fi la ora 14:00 .
  • claudiiu claudiiu
    Razvanele nu ma uit la Maruta si nici la Las Fierbinti singurele emisiuni la care ma uit la Pro Tv sunt Romanii au talent si Vocea Romaniei plus la serialul Vlad si decat sa ma uit la antene mai bine ma uit la un film pe Netflix sau chiar la Mini Max
  • Răzvan Răzvan
    "Mihai " claudiiu" doi proteviști loiali care se fac de ras ,mai degraba ati face bine sa o stergeti de pe site si sa va uitati la maruta,asta e nivelul vostru.

Trimite un comentariu

sus