Skip to main content

Campanie inedită. Pepsi aduce, pentru o zi, Singur acasă în cinematografe

 
Campanie inedită. Pepsi aduce, pentru o zi, Singur acasă în cinematografe

Singur acasă ajunge, pentru o zi, în cinematografe, într-o campanie inedită lansată de Pepsi. Ce se va întâmpla? Filmul Singur acasă 1 va putea fi vizionat, pe 28 noiembrie, simultan, în cinematografele Cinema City din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara.

Publicitate

Vizionarea se va face doar pe baza invitaţilor câştigate de fani în concursul organizat de Pepsi pe pagina de Facebook a brandului.

„Tot ce au de facut fanii Pepsi si fanii Singur Acasă este sa lase un comentariu cu motivul lor de sărbătoare la videourile de concurs postate pe pagina de Facebook Pepsi România şi au şansa să câştige prin tragere la sorţi una dintre cele peste 350 de invitaţii duble la eveniment.

Intrarea se face doar pe baza invitaţiei câştigate. Nu sunt bilete la vânzare”, a detaliat pentru Paginademedia.ro Iuliana Dragomir, Senior Brand Manager Pepsi.

De ce această campanie?

„Pepsi si-a propus anul acesta sa încurajeze consumatorii sa descopere cât mai multe astfel de ocazii de sărbătoare!

Şi pentru că vorbim de micile bucurii, încă de la începutul lunii noiembrie interesul şi căutările pe Google pentru cel mai îndrăgit film de Crăciun – Home Alone - au început să crească exponenţial.

Aceste este insightul de la care am pornit şi am gândit pentru consumatorii noştri o experienţă cu totul speciala: Vizonarea filmului Home Alone 1 la Cinema, pentru că, nu-i aşa, sala de cinema este locul unde filmele se văd cel mai bine!”, spune Iuliana Dragomir.

Ca parte a campaniei, Pepsi a colaborat, în online, cu mai mulţi influenceri la nivel naţional.

Campania de Crăciun a Pepsi de desfîşoară şi „la raft”, unde dozele de Pepsi au fost personalizate cu motive de sărbatoare, iar pentru Instagram Stories au lansat o serie de stickere animate, inspirate din replicile celebrele din Home Alone.

VIDEO. Una dintre componentele campaniei, cu vloggerul Mariciu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Aia da, la cinematografe ar fi fain.

Trimite un comentariu

sus