Skip to main content

Cristian Tudor Popescu nu mai apare joia la Prelipceanu. Digi24, emisiune nouă cu CTP

 
Cristian Tudor Popescu nu mai apare joia la Prelipceanu. Digi24, emisiune nouă cu CTP

Cristian Tudor Popescu nu va ma apărea joi seara la Digi 24, în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu. CTP va comenta subiectele zilei la Digi 24, însă în altă zi, alături de alt moderator.

Publicitate

Detalii, în continuare.

Cristian Tudor Popescu, pentru Paginademedia.ro:

„De acum înainte, mă puteţi vedea vineri seara, la Digi 24, şi în cursul săptămânii, în intervenţii ad-hoc, atunci când este cazul.”

Care au fost motivele acestei schimbări şi cine a luat decizia, dumneavoastră sau Digi24/Cosmin Prelipceanu?

„Nu comentez nimic despre această schimbare, cu excepţia comunicării ei, astfel încât publicul să ştie unde mă poate vedea. Am dreptul al acest răspuns: nu comentez.”

Când a fost luată decizia?

„A fost luată săptămâna trecută”, a fost răspunsul gazetarului.

CTP a anunţat noua emisiune în care va fi invitat permanent ieri, într-un post scriptum din cel mai recent comentariu al său de pe Republica.

„CAP LIMPEDE

Stimaţi telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21, aşa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii 5 ani.

Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21, voi fi invitatul tinerei şi talentatei jurnaliste Digi24, Alina Manolache, în noua emisiune intitulată CAP LIMPEDE. ”

Emisiunea nouă la Digi 24, cu CTP şi Alina Manolache

„Cap limpede” este noua producţie realizată de Alina Manolache, cu gazetarul Cristian Tudor Popescu invitat permanent. Va fi o emisiune în care cei doi jurnalişti trag linie şi analizează evenimentele petrecute în săptămâna respectivă, anunţă Digi24.

Emisiunea va debuta vineri, 15 noiembrie (mâine) şi va fi în fiecare vineri seara, între orele 21:00 şi 22.00.

Alina Manolache:

„Sunt bucuroasă că, de vinerea aceasta, îl voi avea invitat permanent în cadrul emisiunii „Cap limpede” pe gazetarul Cristian Tudor Popescu. Împreună vom face o selecţie a evenimentelor politice, economice, sociale, externe, sportive şi cinematografice relevante pentru săptămâna care se încheie şi vom pune în context informaţiile. Emisiunea „Cap limpede” îşi propune o abordare inteligentă a temelor momentului.

Telespectatorii se vor întâlni în fiecare vineri seară, de la 21:00 la 22:00, cu discursul tranşant, intuiţia aparte şi stilul inconfundabil ale gazetarului Cristian Tudor Popescu. Cu această ocazie îi învit pe telespectatori să ne urmărească şi îi asigur că vom contura o imagine corectă şi cât mai completă a celor mai importante evenimente”, a explicat .

Amintim că la începutului lunii noiembrie, gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat aspru pe Cosmin Prelipceanu pentru prestaţia sa din interviul cu primăriţa Gabriela Firea.

„Doamna Firea a condus această discuţie. A vorbit despre ce a vrut ea”, i-a spus CTP lui Cosmin Prelipceanu. "Nu v-aţi pregătit pentru a-i pune întrebări ţintite în legătură cu activitatea primăriei", i-a spus Cristian Tudor Popescu.
Intervenţia a fost presărată şi cu ironii:
Cosmin Prelipceanu: Ştiţi ce i-am zis? I-am zis că noi, cu toţii ştim că Dăruieşte viaţa e alcătuit din două femei. Doamna ne-a spus: da, ele sunt în faţă, domnul este în spate.
CTP: Domne, dar i-aţi dat o palmă morală... Cred că nici acum nu şi-a revenit!

Citeşte şi:

LECŢIA DE PRESĂ. CTP, ironic şi critic cu Prelipceanu după interviul cu Firea. „A vorbit despre ce a vrut ea", "Nu v-aţi pregătit pentru a-i pune întrebări ţintite"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Relu Relu
    Dar oare Oana Zamfir o fi aflat, intre timp, unde era Marian Munteanu in 1990, in timpul "fenomenului" Piata Universitatii ? :)
  • Calin Calin
    Are dreptul sa spuna nu comentez. De fapt n-are incotro. Pt ca asa sunt toate contractele din asa-zisa presa centrala: n-ai voie sa critici nimic, indiferent de situatie, ca esti amendat. Iar ei accepta de la inceput. Mari constiinte ale neamului.
  •  dau dau
    Acest pesonaj atotcunoscator, un crucisator al jurnalismului, expert in tenis si fin critic de film .. chiar le stie pe toate? Nu cred ca mai are mult si incepe sa produca si un MasterChef ... ce o fi greu? Un ziarist in trening foarte "impartial", atat timp ca este platit de cine trebuie. Propun sa il puna in fiecare seara cel putin 3 ore pe seara ... ca are ce comenta (si poate chiar injura, ca le stie pe toate ;) )
  • D D
    Nu, aparut postacul de copiaza numele pe aici. Vai de viata lui...
  • D D
    @Alexandra - doar un laudator a aparut?
  • Doru Doru
    De acord cu dl.Cristian Tudor Popescu, de acord cu ziua aleasă pentru această emisiune, dar ora aleasă nu știu ce audiență ar aduce! La aceeași oră sunt emisiuni de divertisment pe alte posturi, emisiuni care chiar au audiență!
  • Alexandra Alexandra
    Alina Manolache este un profesionist. Ma bucur ca va fi alaturi de CTP. In schimb, televiziunea s a umplut de amatori. Au ajuns sa prezinte boboci. Nu ca nu ar merita o sansa. Dar ma intreb, cum ar putea comenta Mihaela Brazdes, de exemplu, evenimente de mare amploare?! Cat sa sufle un producator in casca?! E o chestiune de experienta. De asta la niciun post respectabil de afara nu vezi prezentatori de 20 si. Ever! Pacat de banii investiti, de logistica si tot. Norocoasa e concurenta la care se tot muta jurnalisti cu potential, rodati inclusiv la Digi.
  • F F
    Ma amuza ura asta pentru Prelipceanu. :)) de cate ori se dau audientele la posturile de stiri vad ca pe intervalul lui, Prelipceanu se bate cu antena 3 si romania tv pe comercial.
  • Radu Radu
    Subscriu laxe zice paleo, si mie îmi place digi24 insa scăpați e prelicenu
  • PaleoGogu PaleoGogu
    Sunt fan Digi24 si Digi FM! Din pacate, Prelingeanu distruge acel post! Faceti sondaj printre privitorii dvs., DIGI!!! NIMENI NU IL VREA! O prezenta precum Teodora Tompea este MULT, MULT mai indicata pentru prime time! Sincer! Este un ***! Nu ma credeti?! Intrebati fanii dvs. pe Facebook, faceti sondaj...

Trimite un comentariu

sus