Skip to main content

Dan Negru a început „Roata Norocului”. Ce audienţe a avut show-ul la debutul în Republica Moldova

 
Dan Negru a început „Roata Norocului”. Ce audienţe a avut show-ul la debutul în Republica Moldova

În „pauză" în România, Dan Negru a început o nouă emisiune în Republica Moldova. Este vorba despre formatul „Roata Norocului”, care a debutat vinerea trecută. Emisiunea este difuzată de la ora 20:00 pe postul Prime, postul cu care prezentatorul român colaborează de 11 ani.

Publicitate

Show-ul lui Negru este lăudat peste Prut. A debutat cu cifre bune de audienţă, după cum scrie presa din Republica Moldova.

Prime a fost lider detaşat de audienţă, când era la TV emisiunea lui Dan Negru. Postul a scos o medie de audienţă de aproximativ 280.000 de telespectatori pe minut, scrie site-ul Publika.md.

Co-prezentatoarea lui Negru este modelul Anastasia Fotachi.

„Roata norocului” este un show făcut după un format internaţional, produs de CBS (Wheel of fortune este titlul original). Se vede şi în România, la Kanal D. Postul Dogan difuzează formatul de 11 sezoane şi este prezentat de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi.

Show-ul a fost programat încă din vară pentru toamna acestui an, după cum Paginademedia.ro a anunţat aici.

Dan Negru, colaborare de 11 ani cu Prime

Dan Negru are o istorie de 11 ani cu postul de televiziune din Republica Moldova.

În ultimii nouă ani la Prime, Dan Negru a făcut show-ul „Da sau nu”, după formatul internaţional „Deal or not deal”. De asemenea, pentru acelaşi post TV a realizat quiz show-ul „Vrei sa fii milionar”.

A prezentat la Prime şi emisiunea „Star Factory”.

Postul de televiziune moldovenesc Prime TV este deţinut de Vladimir Plahotniuc.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anemona Anemona
    Ai folosit cele mai defensive argumente : "foloseste telecomanda" si "probeaza in justitie". Hai ca stie chiar si Antena ce poama e, ca altfel nu-l punea pe bara.
  • Sabin Sabin
    Anemona. Cand rămânem fără argumente, doar de dragul de a avea ultimul cuvânt, începem să lansăm acuzații de un infantilism pentru care te-ar invidia si un copil de grădiniță.Acuzatiile pe care i le aduci acestui om, într-o țară normală ar trebui si probate, iar in cazul in care s-ar dovedi că sunt doar vorbe aruncate, doar de dragul polemicii, ai avea de plătit o sumă consistenta care sa te determine ca data viitoare sa cântăresti bine acuzele pe care le aduci unei persoane.
  • Anemona Anemona
    "Ai vrea tu sa ai macar 10% din cultura generala si experienta de tv a lui Dan Negru"

    Da sigur, as vrea sa urlu ca el si sa pipai femeile din emisiune. A fost acuzat ca nu-si tine mainile "acasa", dar pe atunci nu era epoca "me too", asa ca nimanui nu i-a pasat.
  • Răzvan Răzvan
    "Sabin" bine punctat ,felicitări ,ai spus ceva foarte corect și adevărat!
  • Sabin Sabin
    Dar dacă tie nu-ti place DAN Negru nu trebuie să te scape nimeni de el. Am o veste buna ptr tine, s-a inventat telecomanda si scapi de el imediat. In rest m-am cam saturat de p(r)ostaci care de plictiseala se apuca sa denigreze pe oricine, doar, doar i-o baga si pe ei cineva in seama. Ai vrea tu sa ai macar 10% din cultura generala si experienta de tv a lui Dan Negru.
  • Anemona Anemona
    Ei ne-au dat Irina Rimes, Carla's Dreams, The Motans... iar noi li l-am dat pe Dan Negru. Nu prea fac afaceri bune moldovenii, cred ca trebuie sa-i platim ca ne-au scapat de Dan Negru.

Trimite un comentariu

sus