Skip to main content

DATABASE. Ogilvy şi Asociaţia Dăruieşte Viaţă, premii pentru campania cu Esca, Smiley, Tudor Chirilă şi Gabriel Liiceanu. "Viaţa atârnă de un fir de păr"

 
DATABASE. Ogilvy şi Asociaţia Dăruieşte Viaţă, premii pentru campania cu Esca, Smiley, Tudor Chirilă şi Gabriel Liiceanu. "Viaţa atârnă de un fir de păr"

Paginademedia.ro DATABASE. Agenţia Ogilvy România şi Asociaţia Dăruieşte Viaţă au fost premiate pentru campania „Viaţa atârnă de un fir de păr”.

Publicitate

Aur, Argint şi un premiu special – PR Innovator of the Year - sunt cele trei premii acordate de juriul celei mai importante competiţii de PR din România, în cadrul Galei PR Award.

Pornind de la un insight foarte simplu, campania Viata atarna de un fir de par şi-a propus să atragă atenţia asupra unei realităţi crude şi concrete: viaţa copiilor bolnavi de cancer din România atârnă de un fir de păr.

Obiectivul campaniei a fost să sprijine procesul de donaţii pentru construirea primului spital dedicat copiilor afectaţi de această boală.

Proiectul este iniţiativa Asociaţiei Dăruieşte Viaţă şi reprezintă unul dintre cele mai îndrazneţe proiecte din România ultimilor 30 de ani, o premieră în spaţiul public şi un exemplu de mobilizare a societăţii civile.

Campania, premiata şi în cadrul Galei Effie din acest an, a adus împreună personalităţi marcante din spaţiul public românesc: Andreea Esca, Paula Herlo, Alex Dima, Gabriel Liiceanu, Tudor Chirilă, Marius Manole, Smiley, Pavel Bartoş, Florin Busuioc.

VIDEO. Viaţa atârnă de un fir de păr

Continuaţi să donaţi!

#NoiFacemUnSpital

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus