Skip to main content

Demisie în bloc la ProSport.ro: 5 din 8 oameni au plecat, inclusiv şefii site-ului

 
Demisie în bloc la ProSport.ro: 5 din 8 oameni au plecat, inclusiv şefii site-ului

UPDATE. O nouă demisie de la ProSport, miercuri. Este vorba de Cezara Paraschiv, jurnalistă specializată pe tenis. Ea a intrat în echipa ProSport în 2014. După un an la Sport.ro, a revenit în aprilie 2017 în redacţia ProSport.

Publicitate

Plecare de la site-ul ProSport.ro, la doar câteva luni după ce publicaţia i-a fost vândută de Adrian Sârbu lui Radu Budeanu (patronul cancan.ro).

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Din cei opt oameni ai site-ului, cinci ziarişti au ales să plece în ultimele zile.

Este vorba de conducerea editorială a site-ului - Andru Nenciu (redactor-şef) şi Matei Udrea (redactor-şef adjunct) şi de trei dintre jurnaliştii redacţiei. Pleacă de la site şi Octavian Vasilescu, Dan Mirea şi Andrei Pal.

Andru Nenciu este unul dintre veteranii Pro Sport. A lucrat 15 ani la publicaţia sportivă, încă de pe vremea când titlul apărea şi în varianta tipărită. Matei Udrea a intrat în echipa editorială în 2014, dar a lucrat şi în trecut la ziar.

Plecarea celor cinci vine la doar câteva luni de la vânzarea titlului. În primăvara acestui an, Adrian Sârbu a vândut titlul, rămas doar pe online (în 2013, ProSport şi-a închis ediţia zilnică tipărită şi a funcţionat încă trei ani, pe hârtie, ca supliment săptămânal al Ziarului Financiar).

Până la ora redactării ştirii, Andru Nenciu şi Matei Udrea nu au putut fi contactaţi.

Citeşte şi: Publicaţia ProSport, vândută din nou. La pachet cu brandul ProMotor


Citeşte şi: Patronul Cancan preia Gândul şi alte patru titluri de la Mediafaxul lui Adrian Sârbu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Scarlat Razvan Scarlat Razvan
    Mama_Dolores, de ce nu postezi mesaje cu numele real? Ce te retine?
  • Ce bine îmi pare ca ai luat țeapă Ce bine îmi pare ca ai luat țeapă
    *** UDREAAAA LA CERȘIT CU TINEEE
  • MI MI
    Cele mai multe din postari sunt expresia unor frustrari jenante, de galerie expirata, sau mai aproape de adevar, cam pe unde sunt insatisfactiile ce fac dintr-un barbat, ***. Plus multa prostie si necunoastere .
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Cea mai mare bucurie pt noi, rapidistii, poate fi doar sa mai plece si Scutariu. Sa faca recenzii la meciurile UM02301 cazarma 1950 (denumirea oficiala de la CSA) ca acolo e de el.
  • fdf fdf
    Pai si cine a mai ramas? Cristian Scutariu si inca 2?
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Matei Udrea, rapidistii te saluta si iti doresc multa bafta ***! Ne-ai facut o mare bucurie *** si nu o sa mai *** ***! ***! Lasa, Manoliu si Caliu mereu te vor primi, sau vor uita de tine ca nu mai au nevoie? PS Nu este paradoxal, ca la cata campanie electorala ai facut pt USR si PNL, acum tocmai in ziua in care au venit la putere, atunci ai fost lasat pe drumuri?
  • Vasi Vasi
    ProSport este un brand care oricum trăia doar cu numele. Închiderea ediției tipărite a fost doar bomboana de pe colivă. Să fim serioși, e clar că nu poți face un produs de anvergură cu 8 oameni. Omul care a îngropat acest ziar este Adrian Sârbu. El a preluat un produs bun de la Ringier şi l-a distrus. Faptul că există încă public pentru ziar o dovedeşte şi Gazeta. Site-ul ProSport e în ton cu sportul românesc. Adică praf.
  • Mama_Dolores Mama_Dolores
    A plecat Andru Nenciu si a ramas *** de Magiun, etalon la prostiei in presa sportiva. Asta spune totul...
  • david david
    SOC! Incredibil!!!! Nu o sa iti vina sa crezi ce a ajuns ProSport!
  • Adi Adi
    Adică la Proaport erau doar 8 jurnaliști??? Si dintre aceștia 2 sefi? Ce a fost și ce a ajuns !
  • Bogdan Bogdan
    ***

Trimite un comentariu

sus