Skip to main content

Magazin online care va vinde publicitate locală. Freedom House pregăteşte PressHub Market

 
Magazin online care va vinde publicitate locală. Freedom House pregăteşte PressHub Market

Fundaţia Freedom House pregăteşte un magazin online de publicitate pentru publicaţiile indepedente şi cele din presa locală.

Publicitate

Se va numi PressHub Market şi va vinde bannere, advertoriale sau proiecte editoriale către branduri şi firme. Va fi lansată la jumătatea acestei luni, pe 21 noiembrie.

Unde vor cumpăra companiile expunere?

Vor cumpăra publicitate în site-urile, ziarele şi publicaţiile din reţeaua PressHub, 24 la număr, printre care Liber în Teleorman, Gazeta de Sud, Info Sud Est sau Ziarul de Iaşi. (Vezi aici întreaga listă)

„Plarforma noastră îşi propune să găsească modalităţi de monetizare pentru publicaţiile din reţea, într-un mod transparent şi etic”, spune Lucia Roznov, de la Freedom House.

Practic magazinul online va putea asigura expunere în toată ţara pentru companii, prin presa locală. Publicaţiile din reţeaua PressHub se găsesc în oraşe ca Cluj, Dolj, Galaţi, Iaşi, Timiş, Constanţa, Hunedoara, Neamţ, Argeş, Teleorman, Vrancea, Brăila, Mureş, Suceava, Arad, Braşov şi Bihor.

Cum funcţionează?

Brandurile şi firmele vor găsi la noi pe site mai multe publicaţii din toată ţara (toate publicaţiile din reţea) alături de audienţa fiecaruia, de suportul pe care funcţionează (online sau print) şi zona georgrafică în care vor avea expunerea.

„E un magazin online în care noi punem marfă. Vindem pachete de bannere, advertoriale sau proiecte editoariale, în funcţie de nevoile brandurilor.

Ne gândim să facem şi anumite pachete pentru firmele care vor să cumpere spaţiu publicitar în anumite zone, să zicem Oltenia, Mutenia, Ardeal, în funcţie de publicaţiile din zona respectivă.

De asemenea, vom oferi şi consiliere brandurilor în legătură cu pachetele pe care e oferă publicaţiile”, mai spune Lucia Roznov.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus