Skip to main content

DATABASE. Frozen II înregistrează cifre record în primul weekend în România

 
DATABASE. Frozen II înregistrează cifre record în primul weekend în România

Paginademedia.ro DATABASE. Frozen II - Regatul de Gheaţă a scos cifre record în primul weekend după lansarea în România.

Publicitate

Debutul „Frozen II” s-a dovedit a fi cel mai bun weekend de premieră înregistrat vreodată pentru o animaţie, dar şi cel mai bun weekend de încasări generate de o animaţie a Studiourilor Disney.

Entuziasmul general pentru noul film din seria Frozen s-a reflectat şi în încasări, care s-au aliniat, şi în România, trendului record din Statele Unite. Potrivit Variety, filmul este singura animaţie care a înregistrat încasări de peste 100 de milioane de dolari în afara verii.

Lungmetrajul „Frozen II” a generat încasări de 127 de milioane de dolari în weekendul de debut în Statele Unite, stabilind un record pentru o animaţie lansată în luna noiembrie.

Primul weekend „Frozen II” plasează filmul pe locul trei în topul celor mai bune filme de animaţie după încasări, după „Incredibilii II”, cu 182 de milioane de dolari, şi „În căutarea lui Dory”, cu 135 de milioane de dolari, scrie Variety.

Alte recorduri marcate de „Frozen II”, în Romania, includ al doilea cel mai bun weekend de debut al anului după „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, dar şi al treilea cel mai bun weekend de debut din toate timpurile, pentru Studiourile Disney, după „Star Wars: Episodul VII” şi „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”.

Filmul de animaţie „Frozen II / Regatul de gheaţă II”, o producţie Walt Disney Animation Studios, a avut premiera vineri, 22 noiembrie.

Noul film din seria „Frozen” spune povestea preferaţilor publicului - Anna, Elsa, Kristoff, Olaf şi Sven - care pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi, dar şi pentru a salva regatul.

Aventură, efecte speciale, dinamism, acţiune şi emoţie, toate acestea au atras fanii seriei la cinematografele din România în weekendul de debut al filmului Frozen II.

Încasările în afara SUA au ajuns la 223 de milioane de dolari, per total, la nivel global, cifra atingând un maxim de 350 de milioane de dolari. Astfel, e posibil ca noua animaţie să fie a şasea producţie Disney care depăşeşte 1 miliard de dolari încasări anul acesta, potrivit presei de specialitate.

Cât priveşte întreaga industrie, noua animaţie s-a clasat pe locul al patrulea ca cel mai bun debut de weekend din toate timpurile, după „Furios şi Iute VIII”, „Star Wars: Episodul VII” şi „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”.

Primul film „Frozen” a fost lansat în 2013, generând, în primele cinci zile în cinematografe, încasări de 93 de milioane de dolari.

Îndrăgitele personaje prind viaţă datorită vocilor unice ale actorilor Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff, Idina Menzel şi Josh Gad. Regia filmului este semnată de Chris Buck şi Jennifer Lee.

Filmul “Frozen II / Regatul de Gheaţă II” este distribuit în România de Forum Film România şi poate fi vizionat în formatele 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos, subtitrat sau dublat.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus