Skip to main content

GALERIE FOTO. Noul Telejurnal TVR1 HD în imagini. Cum arată noul studio al ştirilor

 
GALERIE FOTO. Noul Telejurnal TVR1 HD în imagini. Cum arată noul studio al ştirilor

GALERIE FOTO. Faţa nouă a Telejurnalului TVR. Trecerea (în sfârşit!) la emisia HD pentru TVR 1 şi TVR 2 a venit cu schimbări la Telejurnal.

Publicitate

Piesa de rezistenţă este noul studio al Telejurnalului, care a fost schimbat complet.

Practic, jurnalele de ştiri de pe TVR 1 şi TVR 2 sunt prezentate din Studioul 2 al TVR, care are şi un uriaş ecran HD de 15mp. (acolo se filma emisiunea Câştigă România a lui Virgil Ianţu).

Cum se vede noul jurnal al TVR? Cum este pusă lumina? Cum sunt alese cadrele?

GALERIE FOTO. Paginademedia.ro prezintă în capturi foto cum arată jurnalul în noua formulă:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    Grafica este copiată. A avut-o și The Money Channel (Realitatea Media) în 2009-2012. În rest e la fel ca la generalistele mari.
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Foarte frumos. Numai ca audientele sunt în picaj. În curind, la Telejurnal se vor uita doar Mădălina Rădulescu, operatorii și mama lui Radu Tudor.
  • Radu Radu
    ok studiou mare HD etc audienta?!
  • Luca Luca
    E bine, era si cazul!
    Insa ... cum spunea cineva mai sus, sursa de inspiratie e televiziunea franceza, intre tf1 si france 2....
  • Dan Dan
    Nu ne arătați nicăieri cum e pusa lumina
  • Alex Alex
    Dupa ce acum cativa ani Stirile ProTV au adus trendul asta cu ecran mare, studio foarte larg si versatil....apoi Observator, acum iata TVR. La cati bani au, TVR trebuia sa aduca trendul, nu sa se adapteze cu cativa ani intarziere...
  • danu. danu.
    Un déjà-vu clasic asupra felului în care televiziunile românești se inspiră, uneori reușit, alteori grosolan de pe la „alții“. Vezi în istoria recentă: Știrile ProTV vs. *** Nachrichten, RealitateaTV vs. iTélé, Observatorul A1 vs. RTL Aktuell sau campioana Focus PrimaTV vs. când RTL Aktuell, când *** Nachrichten, când NOS...

    Meritul TVR este de a fi găsit sursa de „inspirație“ pe măsura ambițiilor grandioase: „20 Heures“ al principalului canal public de televiziune francez, France2. Studio imens, polivalent, cu platouri etajate, construit în jurul unui pupitru central, totemic, modular, spații laterale dedicate (cronici, reportaje, meteo). Bravo, France2!.. Bonne route, TVR1!

    VIDEO.
    1. extras din jurnal:
    https://youtu.be/_UlQQ5YAp54

    2. reportaj la lansare:
    https://youtu.be/VHdr0WiyTRs
  • teodor teodor
    An emisiunea, Lianei e filmată într-o hală din curtea TVR-ULUI.
  • Ionut Ionut
    Împarte cumva studioul cu observator ? Sau a fost montat de aceeași firma care a lucrat și la studioul Observatorului (Antena1) ?
    Nu m-aș mira sa aflu ca da... cum se duc bani de la stat și de la primăria capitalei in antene ( buzunarul lui Felix) nu m-aș mira ca și TVR ul sa o facă....
  • Adri Adri
    Fain studio, slabă grafică. Tot un nene specialist în paint a realizat-o.
  • An An
    Este intr-un mare fel, dar parca cam banal...ce se intampla cu Drag de Romania mea si Castiga Romania care avea acelasi studio? ... Au avut ieri breaking news pe Tvr1 si au renuntat la Telejurnalul de le Tvr2 caci acum nu mai pot transmite 2 jurnale din acelasi platou (care ar fi avut un contiunt diferit cu sitri din toata ziua...cu toate ca se prezinta de la etaj, din zona unde este scara) .
    In schimb pe Tvr2 avem In direct cu viata cu Liana Stanciu...o emisiune de super mare bun simt, un adevarat program de pranz (nu Acces si altele...) intr-o transmisiune Hd intr-un platou facut din hartii sau perdele mototolite care ascund platoul de la emisiunea de mai devreme....pacat...
  • Georgian Georgian
    E clar ceva schimbat ce aduce un plus pentru TVR si pentru Telejurnal dar e ceva normal pentru ce perioada a tehnologiei traim, adica nu au ei ceva unic si nemaivazut.
  • Adi Adi
    Poate acum, cu schimbarea guvernului, se face si un control serios la TVR. Financiar. Sa vedeti acolo surprize, surprize. Ca sa nu mai zic de celebrele pile.

Trimite un comentariu

sus