Skip to main content

Interes uriaş pentru Dezbaterea candidaţilor la Europa FM: Aproape un milion de views pe Facebook şi Youtube. Confruntarea, în cifre.

 
Credit foto: Marius Mantea
Credit foto: Marius Mantea

Interesul publicului pentru o dezbatere între candidaţi s-a văzut aseară: Dezbaterea organizată de Europa FM, cu Moise Guran moderator, a scos cifre foarte mari de audienţă.

Publicitate

Transmisă pe contul de Facebook Europa FM, pe contul de Youtube şi pe platforma Privesc.eu, dezbaterea a adunat în jur de un milion de vizualizări.

În momentul de vârf, aproape 35.000 de oameni erau pe discuţia moderată de Moise Guran. Pe Youtube, este deja în trending.

La dezbatere au venit Dan Barna (candidatul USR), Kelemen Hunor (UDMR) şi Theodor Paleologu (PMP). Au fost invitaţi, dar nu au venit: Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă şi Mircea Diaconu.

De notat că, aseară, atât Viorica Dăncilă, cât şi Mircea Diaconu, au fost prezenţi (însă nu în acelaşi timp), la Antena 3 şi la România TV.

Dezbaterea Europa FM, în date şi cifre:

  • În fiecare minut, pe transmisia cu dezbaterea erau, pe Facebook, 27.000 de oameni online (o cifră uriaşă pentru un LIVE pe Facebook).
  • 721.000 de views a avut trasmisiunea la final, pe Facebook. În total, până la ora publicării articolului, sunt 770.000 de views
  • 18.000 de comentarii au fost la dezbatere
  • numărul de shares până acum - 7.500 (au fost 5.600 doar în timpul dezbaterii)
  • în total, au fost 74.000 de comentarii, reacţii şi distribuiri.
  • streamul Europa FM a fost preluat de câteva posturi locale din ţară
  • Pe Youtube, dezbaterea are 120.000 de vizualizări până la această oră. Dezbaterea a intrat deja în trending

GALERIE FOTO. Dezbaterea Europa FM, în imagini. Credit foto: Marius Mantea

  • Credit foto: Marius Mantea

VIDEO. Dezbaterea de la Europa FM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorel Sendrea Dorel Sendrea
    Mai merita cei doi care au dat bir cu fugiții sa aspire la conducerea țării ? Romani, cine se frige in ciorba, sufla și in iaurt, așa ca aveți grije pe cine votați !! Dacă eu as fi in țara as fi pentru un
    “catindat indipindent”, cum a fost actualul ocupant de la Cotroceni Acu 5 ani......și va sugerez pe Paleologu ca intelect și stil sau ...comediana de succes, Veorica ca anti-candidat. !,
  • geo geo
    Am urmarit discutia transcrisa pe Hotnews. Interesanta. Ceea ce a facut Europa Fm este de laudat. Asa ceva trebuia sa faca TVR si sa invite mai multi candidati. Dar TVR cam doarme de multa vreme. Nu inteleg pentru ce primesc atatia bani publici daca nu sunt in stare sa organizeze o dezbatere intre candidati.

Trimite un comentariu

sus