Skip to main content

Antena 1 resuscitează formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după aproape trei ani de pauză. Postul a anunţat castingul

 
Antena 1 resuscitează formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după aproape trei ani de pauză. Postul a anunţat castingul

Antena 1 readuce formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după aproape trei ani de pauză. Postul de televiziune a anunţat castingul pentru producţie.

Publicitate

Prima schimbare anunţată este chiar numele. Nu va mai fi „Mireasă pentru fiul meu”, ci doar „Mireasa”.

Preselecţiile vor avea loc în următoarele oraşe:

 • Craiova şi Constanţa - 24 noiembrie
 • Timişoara şi Galaţi - 25 noiembrie
 • Cluj-Napoca şi Iaşi - 26 noiembrie
 • Sibiu - 27 noiembrie
 • Bucureşti - 6, 7 şi 8 decembrie

Istoria emisiunii. Mireasa pentru fiul meu a debutat la Antena 1 în august 2011, cu Mirela Vaida la cârmă. Show-ul matrimonial se muta atunci de la Kanal D, unde rulase pentru cinci sezoane sub titlul „Noră pentru mama”.

În 2016, actriţa Paula Chirilă a preluat rolul de prezentator de la Mirela Vaida, care urma să intre în concediu de maternitate.

De altfel, nu era singurul concediu de maternitate al Mirelei Vaida. În primăvara lui 2015, ea era înlocuită pentru câteva luni de Andreea Mantea.

Ultimul sezon s-a încheiat la începutul anului 2017, tot cu Mirela Vaida în prim plan. Atunci, Mireasă pentru fiul meu a fost înlocuită cu formatul Prietenii de la 11, care se voia un concurent pentru Vorbeşte Lumea de la Pro TV.

Despre format. Emisiunea matrimonială este făcută după formatul internaţional „May I call you mom”.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Paula Chirilă a încheiat emisiunea în 2017,nu Mirela Vaida.
 • Cred ca iar o sa structureze tot programul,asta e de bine Neatza cred ca o sa revina la ora lor normala 8-11:00 ,iar Observatorul va revrni la ora 13:00 !
 • o emisune de mahalageală, DAR....rupea tot pe interval ca audiențe. stranie de tot scoaterea ei din grila antenei. Kanal a prins momentul și a copiat formatul cu „din dragoste„ care, la fel, e jupân pe audiențe. antenuța și-a dat seama de gafă si a căutat să facă niste formate asemănătoare pe la antena stars dar au eșuat. inclusiv acum rulează „like a star„ care e genul ăsta de show. in fine, s-au trezit ,rămâne de văzut dacă se va păstra tot formatul. adică și mamele să intre în casă.
 • Mai bine tot Vaida sa ramana prezentatoare pentru ca e mai ferma pe pozitie cand vine vorba de scandaluri
 • Si eu abia aștept și sper sa nu i schimbe formatul și nici denumirea,a fost emisiunea cu cea mai buna audiență cea mai îndrăgita,o așteptăm cu drag!
 • Foarte buna alegerea ,show-ul a fost lider de piata ani la rand ,sigur va prinde foarte bine la public ,Eu cred ca Simona Gherghe va fi prezentatoare ,sigur asa este! Abia astept sa înceapa!

Trimite un comentariu

sus