Skip to main content

VIDEO. Efecte speciale la Observator: 10 ţinute schimbate în 15 secunde

 
VIDEO. Efecte speciale la Observator: 10 ţinute schimbate în 15 secunde

Proiect publicitar inedit de Black Friday, cu Observatorul şi Fashion Days. Totul s-a petrecut pe parcursul rubricii meteo de la Observatorul 19.00, într-un moment care a durat 15 secunde, timp în care ţinutele prezentatoarei s-au schimbat în timp real.

Publicitate

„Proiectul special este primul de acest gen pe piaţa de televiziune din România”, spun reprezentanţii Antenei 1 care au anunţat proiectul.

Cum s-a întâmplat „tehnic”?

„Din punct de vedere al efectelor vizuale, provocarea a constat în folosirea unui anumit set de filmări combinate şi a mai multor tehnici de compositing, care să permită transmiterea mesajului propus clientului într-un mod spectaculos şi, mai ales, difuzarea momentului în regim live!”, a declarat Bogdan Radu Crizze – Head of Broadcast Design.

Mai exact, momentul a fost filmat de mai multe ori, cu toate variantele de ţinute, iar apoi imaginile au fost suprapuse. Proiectul este semnat de echipa Creative Broadcast Design Antena Group.

Momentul de la Observator, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DePorc DePorc
    Cata ipocrizie. Nu cred ca a mai avut vreo televiziune un asemenea "efect" aplicat in Live, dar pentru ca nu este de la P(SD)RO TV, inseamna ca este de bagatelizat. Ultima data cand aceasta televiziune de casa a PSD-ului a aplicat un asemenea efect vizual a fost de maine in 3 ani, nu? Se procedeaza de modul: daca eu nu pot mai bine nici altul sa nu faca, ca este de porc!
  • Catalin Catalin
    Da eu am o curiozitate antenele nu fac curățenie niciodată în studiouri? Numai sa fiți atenți la cadru general cât *** au pe jos. Eu mă uit la antene doar când încurc butoanele telecomenzii dar chiar am văzut fraza asta
  • zmosmo zmosmo
    Daca era Viviana la Meteo aveai ce sa vezi. Asa a ramas nasoala asta cu ditamai gleznele.
  • R2D2 R2D2
    Zau, Mariane? Cam ce faceai tu in 1990, de stii ce era spectaculos si ce nu?
  • D D
    mile, cand Pro TV avea HD, Antena 1 pauza cativa ani...
  • Șerban Șerban
    In sfârșit a ajuns și editarea video sa fie descoperită de Antena 1, chestie de deceniul trecut, dar nu mai contează. Dar bineînțeles că a fost reclamă, nu o făceau ei pe degeaba.
  • me me
    ceva superb:)) ba, a innebunit lumea. barem de ii punea o geaca, ceva, sa aiba un sens transformarea wow.. asa e un fas
  • D D
    Si "Antena 1" mereu locul 2 pe comercial, nu "milica" ? Cand "Pro TV" era pe HD, "Antena 1" pauza cativa ani...
  • Marian Marian
    Nu stiu ce gasiti spectaculos. In primul rand ideea e horror....iti fug ochii in draci..iar daca ai *** ai pus-o. 2) mare scofala sa faci 30 de duble si apoi sa aplici o masca in After Effects.Oameni buni, suntem in secolul 21, 2019. Chestia asta nu era spectaculoasa nici in 1990 :)
  • mile mile
    de aia si ne uitam la antene , cu zece ani peste restul mocirlei
  • Răzvan Răzvan
    "marian" cap de guma ce distanta mare visezi? unde vezi tu în acest articol mentionat ceva de audiente( la asta te referi cand zici de distanta mare) ? Ai probleme grave,esti obsedat!
  • marian marian
    Neinteresant , tot la distanta mare de pro , poate sa faca antena orice .
  • Răzvan Răzvan
    Foarte tare,chiar am prins acest moment la rubrica meteo de la Observatorul orei 19:00.

Trimite un comentariu

sus