Skip to main content

Plecare de la Realitatea Plus. Jurnalista Marinela Mititelu, la Guvern în echipa Ralucăi Turcan

 
Foto | G4Media
Foto | G4Media

Plecare din echipa televiziunii Realitatea Plus (fosta Realitatea TV). Este vorba despre realizatoarea Marinela Mititelu, care va lucra la Guvern în echipa Ralucăi Turcan, scrie G4Media.

Publicitate

Mai exact, Mititelu va coordona echipa de comunicare a viceprim-ministrului Raluca Turcan. Ea a fost numită de premierul Ludovic Orban în funcţia de consilier de stat, notează aceeaşi sursă.

Anunţul a fost făcut de Marinela Mititelu pe pagina de Facebook. Printre altele spune că:

„Nu voi face politică, nu am şi nu voi avea carnet de partid. Voi face strict comunicare, fix domeniul la care cred că mă pricep”.

În aceeaşi postare a vorbit şi despre modul în care va gestiona comunicarea la Guvern în raport cu presa:

„Puteţi conta pe o comunicare onestă şi deschisă. Şi eu am fost jurnalist acreditat la guvern. Şi eu ştiu ce înseamnă să nu primeşti la timp şi cu acurateţe o informaţie de maxim interes public. Suntem aici să facilităm transmiterea ştirilor către public”, a mai adăugat aceasta.

Postarea de pe Facebook-ul jurnalistei Marinela Mititelu via G4Media

„După 20 de ani de presă, am simţit nevoia să iau o pauză şi să schimb perspectiva. Voi coordona echipa de comunicare a viceprim-ministrului Raluca Turcan. Nu voi face politică, nu am şi nu voi avea carnet de partid. Voi face strict comunicare, fix domeniul la care cred că mă pricep. Voi lucra zi de zi în clădirea în faţa căreia am protestat iernile şi verile trecute. Şi eu vreau un guvern schimbat din temelii, în ciuda scrâşnetelor unui sistem anchilozat şi refractar la schimbare. Sunt onorată de încrederea care mi-a fost acordată. Am găsit aici o echipă entuziastă şi dornică să facă lucrurile bine.

Mă bucur că am adunat până acum atât de mulţi prieteni de mare calitate umană şi profesională. Le mulţumesc pentru gândurile bune! Le ţin pumnii colegilor mei de la Realitatea Plus! Noul proiect va creşte, să fie convinşi de asta.

În ce priveşte capitolul pe care îl încep aici, puteţi conta pe o comunicare onestă şi deschisă. Şi eu am fost jurnalist acreditat la guvern. Şi eu ştiu ce înseamnă să nu primeşti la timp şi cu acurateţe o informaţie de maxim interes public. Suntem aici să facilităm transmiterea ştirilor către public.

Trăim cu toţii în această ţară şi vrem acelaşi lucru: să meargă lucrurile bine.

Avem mult de lucru!

Articolul complet, pe G4Media

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Vorbeste mult si prost si fara rost......
  • UN CETATEAN UN CETATEAN
    O jurnalista care numai jurnalism n-a facut.Era artagoasa cu invitatii anti Iohanis,cu cei de la PSD,etc.Nu a vazut derapajeie celor de la PNL( PDL) pentru ca avea interes sa le fie aproape.
  • Cracanel Cracanel
    Pana acum *** *** ca face parte din presa independenta si acum sare in barca puterii *** !!#
  • Mihai Mihai
    Nu fac politica,daca primea aceeasi propunere de la psd accepta? Daca nu e pur politica
  • Cris Cris
    ***
  • iana iana
    Spor si succes! chiar aveti mult de lucru, dar Realitatea (Plus) e o etapa profesionala de depasit...

Trimite un comentariu

sus