Skip to main content

Realitatea Plus va intra şi în reţeaua Telekom

 
Realitatea Plus va intra şi în reţeaua Telekom

Realitatea Plus se pregăteşte să intre în reţeaua Telekom. În acest sens, compania telecom a depus documentaţia la Consiliul Naţional al Audiovizualului, au declarat reprezentanţii Telekom pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

„Telekom România a iniţiat demersurile necesare pentru introducerea canalului Realitatea Plus în grila TV. Compania a depus documentaţia necesară la CNA”, au arătat aceştia într-o declaraţie pentru Paginademedia.ro.

Ca procedură, cel mai probabil, cererea Telekom va fi discutată în următoarea şedinţă CNA (marţea sau joia viitoare), iar după ce operatorul va primi acordul forului audiovizual, va putea introduce televiziunea în grilă.

Telekom are, potrivit celor mai recente date financiare, 1,35 milioane de utilizatori.

Mutarea vine după ce televiziunea de ştiri Realitatea Plus a intrat deja în alte două mari reţele de cablu, RCS&RDS şi UPC. RCS a ales să introducă Realitatea Plus în grilă încă 1 noiembrie, înainte de a primi un acrod din partea CNA.

Pe de altă parte, UPC a aşteptat acordul forului audiovizual pentru a opera modificările de grilă, întrucât, potrivit legislaţiei, orice modificare în grila de programe a unui cablis se face cu aprobarea CNA.

Am intim că REalitatea TV s-a închis pe 30 octombrie, după ce licenţa i-a expirat. CNA a refuzat prelungirea valabilităţii pe încă nouă ani, pentru că nu a depus documentaţia completă în acest caz.

Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, cei doi patroni ai Realitatea TV, mai aveau o licenţă TV, Realitatea Plus, pe o altă societate (Geopol International). La scurt timp după închiderea Realitatea TV, televiziunea Realitatea Plus a trecut pe o grilă de programe identică cu cea a defunctului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigel Gigel
    La Orange DTH când intră?
  • radu daniel radu daniel
    frq.12565 V realitatea plus tv intra la telekom dth
  • Vali Vali
    Și astfel datoria de milioane de € care trebuia plătită la stat de către Realiatea a dispărut. A apărut Realitatea plus cu aceiași oameni dar "curată ca lacrima".
  • Adriana Hristea Adriana Hristea
    ALERT NEWS Asociaţia MicNews se desfiinţează!

    Oamenii sunt predispuşi greşelilor. Majoritatea celor care îi venerează, nu-şi pot da seama de trăirile celor care aleargă zi de zi după sponsorizări pentru ca proietele lor să ajungă la cei cărora le este destinată întreaga muncă.După mii de ore de alergătură, preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, s-a hotărât să-si depună demisia de la conducerea Asociaţiei, pe motive de sănătate.

    Cererea de desfiinţare a celebrei Asociaţii MicNews, de care s-au bucurat mii de nevoiaşi, a fost depusă la Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti.
    În urma unei convorbiri telefonice cu fostul preşedinte de la MicNews, Mihai Căldăraru, acesta a declarat că nu va renunţa la menirea lui, aceea de a ajuta copii nevoiaşi din România.

    Povestea asociaţiei MicNews este una interesantă şi plină de fapte bune. Cu şapte ani în urmă, Mihai Căldăraru punea bazele infiinţării acestei asociaţii. Au urmat ani frumoşi, cu alergătura multă, pentru asigurarea finanţării tuturor proiectelor umanitare care s-au desfăşurat de-a lungul acestor ani.

    Astăzi, cu părere de rău, dizolvarea în instanţă a asociaţiei este inevitabilă. Majoritatea celor care erau dispuşi să ajute financiar, se pare că au alte priorităţi şi de ce nu, sponsorizările lor sunt îndreptate către alte proiecte umanitare.
  • D D
    Iar Pro TV lider miercuri cu Visuri la cheie, cu 8,1 pe comercial; locul 2 doar 4,8.
    Si in seara de joi, Las Fierbinti a avut 8,2 rating comercial. Sef sub acoperire tot 8,2 (locul 2 dezastru cu 4,2). Iar MasterfChef 5,3. Dublu fata de locul 2 cu 2,3 pe comercial.

    Iar duminica trecuta, Romania te iubesc a avut 7,3 pe comercial. Reluarea Chefilor doar 4,2. Si reportajele difuzate au avut o medie de 8 rating pe comercial; locul 2 o medie de 4,8 puncte.
  • mile mile
    chefii lideri si marti 8,6 rating
  • mile mile
    traiasca romania corupta
  • micutu de la 4 micutu de la 4
    Ma da astia nu mai pleaca odata ca tot se vand tot vorbeste lumea...?
  • Cris Cris
    dar LOOK SPORT 2,3..cand?..ca ati anuntati..preferam BBC,CBC,FOX..sau de ce nu introduceti canalele RAI,care sunt la liber,in locul acestui ***.
  • gogu gogu
    pai ce facem, am un SRL dau un tun, il falimentez, maine dau alt tun cu alt SRL, lipsa total de respect. Asa trebuia sa nu dispara nici OTV care ar fi putut deveni ***

Trimite un comentariu

sus