Skip to main content

VIDEO. Adelina Pestriţu, despre premiul Cel mai tare influencer: „Publicul simte când eşti fake şi vrei să pari ceea ce nu eşti”

 
VIDEO. Adelina Pestriţu, despre premiul Cel mai tare influencer: „Publicul simte când eşti fake şi vrei să pari ceea ce nu eşti”

VIDEO. "Momentul în care a explodat comunitatea mea a fost în momentul în care m-am căsătorit. Au fost 114 milioane de impresii în acea perioada, pe contul meu de Instagram", spune Adelina Pestriţu despre vârfurile carierei online.

Publicitate

Pestriţu a câştigat titlul de Best Pop Culture Influencer la gala E! Peope Choice Awards, clasându-se peste nume precum Bromania sau Şelly.

Ce spune despre premiu Adelina Pestriţu, la Interviurile Paginademedia.ro.

A discutat despre premiul câştigat, despre ce înseamnă să fii influencer în România şi despre momentul în care a explodat aceasta în online.

Câteva dintre declaraţiile Adelinei Pestriţu, la Interviurile Paginademedia.ro:

  • Este un premiu colosal în cariera mea şi pentru activitatea mea online, însă premiul a stat în mâinile oamenilor. Oamenii au decis că premiu trebuie să ajungă la mine.
  • Nu există minut din viaţa mea în care să nu mă gândesc la contentul pe care trebuie să-l pregătesc pentru comunitatea mea.
  • I-am lasat pe umăritorii mei să intre în viaţa mea, să vadă puţin din cum petrec eu 24 de ore. Am făcut şi live-uri de o zi întreaga.
  • Momentul în care a explodat comunitatea mea a fost în momentul în care m-am căsătorit. Au fost 114 milioane de impresii în acea perioada, pe contul meu de Instagram.
  • Publicul simte când eşti fake şi vrei să pari ceea ce nu eşti.
  • Mi-ar plăcea să revin în televiziune, dar atunci când mă voi identifica cu un proiect. N-aş vrea să fie un proiect zilnic.
  • Sinceritatea este cheia succesului.

Adelina Pestriţu a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards. Va merge şi la gala internaţională a premiilor, de la Los Angeles, pe 10 noiembrie, în Statele Unite ale Americii.

Alături de ea, vor mai merge în Los Angeles şi următoarele două clasate în top: Irina Deaconescu şi Maria Zvinca.

VIDEO. Adelina Pestriţu, cel mai tare influencer la E! People Choice Awards

Ceilalţi influenceri nominalizaţi ai galei au fost: Laura Giurcanu, Matei Dima (Bromania), Andrei Şelaru (Selly), Diana Condurache, Nadd Hu.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    Unde a ajuns nivelul educatiei de tanti asta a ajuns "influencer". Se mai mira lumea ca se emigreaza ***?!
  • Andreea Bercea Andreea Bercea
    Bravo! Ai stil! Esti foarte tare! Degeaba spun toti ca nu ai ce cauta acolo, ca ai ajuns sus fara sa ai vreo valoare si ca doar din cauza lui L. Varciu te-au bagat in seama. Chiar esti deosebita! Nu conteaza operatiile estetice! Important este ca ai stil! Asta este adevarata valoare. Nu inteligenta. And Epstein didn’t kill himself.
  • didi didi
    influ... ce? la ce? unde? ultima data cand am auzit de fata asta se certa cu zbirciu la divort acum cativa ani...
  • Vlad Vlad
    Pe bune? NIMENI este influencer? Pentru cine? De ce?!
  • apple pie apple pie
    "Momentul în care a explodat comunitatea mea a fost în momentul în care m-am căsătorit. Nu există minut din viața mea în care să nu mă gândesc la contentul pe care trebuie să-l pregătesc"

    Si lumea se intreaba de ce sunt divorturi peste tot. Sa vezi ce content de succes va fi divortul!
  • andipanda andipanda
    S-a intors lumea pe dos. Influencer! Te doare capul.

Trimite un comentariu

sus