Skip to main content

VIDEO. Netflix pregăteşte lansarea The Irishman. Noi imagini din filmul lui Martin Scorsese

 
VIDEO. Netflix pregăteşte lansarea The Irishman. Noi imagini din filmul lui Martin Scorsese

VIDEO. Netflix lansează trailerul The Irishman, al lui Martin Scorsese, cu o săptămână înainte de marea premieră. Filmul cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în roluri principale va fi lansat pe platformă pe 27 noiembrie.

Publicitate

The Irishman este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial spusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmăreşte unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariţia legendarului şef de sindicat Jimmy Hoffa şi prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcţionare, rivalităţile şi legăturile cu politica.

Producţia este o adaptare a romanului biografic „I Heard You Paint Houses”, semnat de Charles Brand, care are la bază o serie de interviuri cu Frank Sheeran (poreclit „The Irishman”), un fost boss al mafiei. „I Heard You Paint Houses” este primul lucru pe care Jimmy Hoffa i l-a spus lui Sheeran. Acesta este un limbaj codificat folosit de mafie, „To paint a house” („A vărui o casă”) înseamnă a ucide.

Citeşte şi:VIDEO. Marele pariu Netflix: The Irishman, un film ce-i reuneşte pe Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese. Detaliile producţiei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Răzvan Răzvan
    Audientele meciului de aseara nu le mai postati ? Sau cele ale show-ului culinar Chefi la cutite ,sau Vlad? Toamna aceasta ati postat cand ati avut voi chef ,o data pe saptamana!
  • didi didi
    abia astept.

Trimite un comentariu

sus