Skip to main content

Afaceristul Mohammad Murad, vedetă în emisiunea Imperiul leilor la Pro TV

 
Sursa foto: Pro TV
Sursa foto: Pro TV

Emisiunea Imperiul leilor, un „talent show” cu antreprenori, anunţă lista completă a celor cinci juraţi (care vor fi şi investitori în afacerile pe care le aleg).

Publicitate

Afaceristul Mohammad Murad, proprietarul lanţului de hoteluri Phoenicia, va avea rol de investitor în emisiunea pe care Pro TV o pregăteşte pentru anul viitor, anunţă postul de televiziune.

Ceilalţi investitori ai show-ului de pe Pro TV sunt Dragoş Petrescu (acţionar City Grill), Daniela Marişcu (CEO şi acţionar al unei companii care construieşte piscine), Cristian Oneţiu (om de afaceri cu business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro), Monica Cadogan (fondatoarea Vivre).

Mohammad Murad, proprietarul Phoenicia, a ajuns în România în 1982 pentru a studia medicina şi a ajuns să creeze Phoenicia Hotels, grup hotelier cu 15 hoteluri şi cu un business în valoare de 90 de milioane de euro.

Mohammad Murad:

„Ţin întotdeauna cont de valorile morale şi cele materiale. Le păstrez şi respect pe fiecare în parte, le folosesc în proporţie corectă şi ţin întotdeauna la latura umană a celor din jurul meu. Eu am ajuns om de afaceri fără să-mi dau seama, dar am ţinut pasul. Mă consider ca un pictor, îmi place să pictez afacerile aşa încât să fie pe placul tuturor, iar asta e ceea ce aştept şi de la concurenţi.”

Dragoş Petrescu, acţionar City Grill:

„Am ajuns antreprenorul de astăzi cu multă muncă şi, mai ales, curaj în business şi în luarea deciziilor. Până să investesc timp şi energie în compania pe care o am acum, am încercat şi am avut curaj să mă implic în multe domenii: de la tarabe în pieţe, în care expuneam peste 200 de produse, şi până la conducerea unui restaurant american de tip fast food în programul de franciză. Sunt un om al oamenilor şi investesc timp şi încredere în ei.”

Imperiul leilor este un format internaţional care a mai fost realizat în România de TVR, sub denumirea de Arena Leilor.

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potenţialul ei şi să devină investitori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Murad murat Murad murat
    Cu Murad asta chiar și-au dat cu firma'n cap!
    Intrați pe site-urile cu opinii despre angajatori și vedeți cata evaziune baga Ahmed, Mohammed și Hassan Murad! Câte firme au băgat în insolvență și câte zeci de tepe au dat puteți afla de la foști angajați sau colaboratori.
  • 121 121
    Suna interesant.Cand se preconizeaza lansarea emisiunii?
  • Allex Allex
    Emisiunea se va produce în Studiourile Buftea.
  • An An
    Dl Murad a fost si in emisiunea Sef sub acoperire... Parca facea parte si din actionariatul televiziunilor Realitatea la un moment dat (The Money Channel,...)

Trimite un comentariu

sus