Skip to main content

Două plecări din TVR. Emma Zeicescu şi Emanuela Schweninger, jurnalista jignită de Doina Gradea, părăsesc postul public

 
Două plecări din TVR. Emma Zeicescu şi Emanuela Schweninger, jurnalista jignită de Doina Gradea, părăsesc postul public

Două jurnaliste de la TVR părăsesc postul public de la finalul acestui an. Este vorba de Emma Zeicescu, realizatoare a emisiunii Ca-n viaţă, şi de Emanuela Schweninger, jurnalistă specializată pe sănătate, cea care a fost numită de Doina Gradea, şefa TVR „cap de porc”, pentru că a insistat cu întrebări pentru Gabriela Firea.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Emma Zeicescu va mai lucra la TVR până la finalul acestui an. Ultima ediţie a emisiunii sale, Ca-n viaţă, va fi difuzată pe 20 decembrie.

Ea se va alătura - potrivit informaţiilor Paginademedia.ro - echipei Gandul.info, publicaţie achiziţionată recent de omul de afaceri Radu Budeanu, de la Adrian Sârbu.

Până la ora publicării acestei ştiri, Emma Zeicescu nu a putut fi contactată.

Totodată, potrivit informaţiilor noastre, Emanuela Schweninger se va alătura echipei Observator, la Antena 1.

Carte de vizită Emma Zeicescu

Emma Zeicescu s-a alăturat TVR în septembrie 2016, cu emisiunea Perfect Imperfect, pe care iniţial a realizat-o de luni până vineri, de la 18.30.

În primăvara lui 2017, emisiunea Perfect Imperfect a fost mutată pe un nou tronson, de la 10.00. Locul ei fiind luat de Radu Tudor, cu emisiunea Pulsul zilei.

Anul trecut, în 2018, Emma Zeicescu a făcut o pauză de câteva săptămâni, după ce ea şi jurnalistul Claudiu Popa au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc, după ce au fost prinşi la festivalul Summer Well, cu două ţigări de canabis. DIICOT a decis clasarea cauzei.

Anul acesta, odată cu lansarea grilei de primăvară, Emma Zeicescu a venit cu o nouă emisiune, Ca-n viaţă.

Emma Zeicescu are o experienţă de aproape 20 de ani în media. Ea a lucrat la posturi precum Naţional TV, Digi24 şi Realitatea TV. La Digi şi la Realitatea TV a prezentat o lungă perioadă de timp în echipă cu jurnalistul Cosmin Stan (acum prezentator la Ştirile Pro TV).

Carte de vizită Emanuela Schweninger

Emanuela Schweninger (foto), jurnalistă specializată pe domeniul sănătate, a intrat în echipa TVR la finalul anului 2016. Anterior, ea a lucrat la Realitatea TV şi o scurtă perioadă la Prima TV.

A început să lucreze la 12 ani, la Antena 1 Slobozia, unde prezenta emisiuni pentru copii. A lucrat acolo opt ani.

Ea este jurnalista jignită de şefa TVR Doina Gradea. Gradea a numit-o, într-o discuţie cu Dragoş Pătraru, „cap de porc” pentru că a insistat cu întrebări pentru primarul Gabriela Firea.

După ce înregistrările cu Doina Gradea folosind apelativul „cap de porc” au ajuns în presă, mai mulţi jurnalişti din redacţia Ştiri de la TVR s-au solidarizat cu Emanuela Schweninger.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    cind te bagi in cocina te maninca porcii dar daca te-ai complacut acum suporta
  • Radu F Gabor Radu F Gabor
    Zeiceasca avea cam aceiasi invitati obositi care trageau de par niste subiecte. Iar colegul ei cu chelie a facut praf niste interviuri la Cerbul de Aur, asa ca poate scapam si de el.
    Reporterita Schweninger e o pierdere insa. Varanul are insa bani multi, plateste mai bine decat statul.
  • un privitor un privitor
    @An - de Schweninger, nu?
  • DeCe DeCe
    Deci care este mesajul ? Indiferent cat de gresit este un sef, el tot acolo ramane pentruca il sustine cineva, iar cei nedreptatiti trebuie sa plece. Asta e Romania! Felicitari!
  • An An
    Pacat, mie imi place mult de ea...

Trimite un comentariu

sus