Skip to main content

Televiziunea HGTV, cu programe despre casă şi grădină, se lansează în România. Unde se va vedea

 
Televiziunea HGTV, cu programe despre casă şi grădină, se lansează în România. Unde se va vedea

Canalul grupului Discovery, HGTV intră oficial pe piaţa din România. Postul de televiziune cu programe despre casă şi grădină va intra, din luna ianuarie, în reţeaua RCS, potrivit unui anunţ al Discovery.

Publicitate

Televiziunea HGTV va fi disponibil doar în pachetul digital al operatorului RCS.

Noua televiziune îşi va axa conţinutul pe mai multe zone, spun reprezentanţii Discovery:

  • vânzare şi cumpărare de case,
  • renovarea locuinţelor,
  • renovarea şi apoi punerea în vânzare,
  • construcţia de case noi, prin emisiuni dedicate, cum ar fi Renovări pe plus sau minus, Case renovate şi salvate sau Vânătorii de case.

Andrey Stoychev, vicepreşedinte Discovery CEEMCA:

„Suntem încântaţi să extindem parteneriatul strategic cu Digi şi să aducem împreună HGTV pe piaţa din România, pe lângă oferta de conţinut din portofoliul actual. Emisiunile HGTV s-au bucurat de un succes real în rândul telespectatorilor, conţinutul fiind testat anul acesta pe TLC, iar rezultatele au fost impresionante.

Începând cu 2020, ne dorim să creştem popularitatea acestui brand nou, să îl aducem cât mai aproape de telespectatori, şi suntem fericiţi că am găsit în Digi un partener de încredere pentru a sprijini acest efort comun. În acelaşi timp, vom continua să creştem portofoliul deja existent, cu scopul de a alimenta pasiunile oamenilor în cât mai multe domenii: aventură şi supravieţuire, meserii extreme, familie şi relaţii, cazuri medicale extreme sau călătorii.

Toate acestea, alături de angajamentul nostru de a difuza cele mai spectaculoase competiţii de fotbal – English Premier League şi FA Cup, cele mai apreciate turnee de tenis - Grand Slams şi ATP – şi cea mai complexă experienţă a Jocurilor Olimpice”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Varvari Ioana Varvari
    E foarte frumos tot ce difuzati, dar să transmiți de 3 ori pe zi aceleași filmări e de plâns, a fost singura tv la care mă uitam.imi pare f rau pentru voi.
  • Robert Robert
    Sa va *** în gura cu reclamele coaste, înainte cu băgați publicitate pe hgtv. *** RCS rds
  • Cosmin Cosmin
    @nelsan72 Acest canal e disponbil in exclusivitate DOAR la DIGI si AKTA (la ultimul furnizor, HGTV a intrat, deoarece au fost inchiriati de DIGI).
    Un canal cu o tematica asemanatoare si care se regaseste in grila Vodafone (UPC) este Fine Living, tot de la Discovery.
  • Laura Cociu Laura Cociu
    Traducereeeeee!!!!!!
  • nelsan72 nelsan72
    Doar cu lauda sunt cei de la RCS-RDS că au introdus acest canal,aș fi foarte interesat de emisiuni însă nu e tradus nimic,vorbiți sau insistați la provider,pe upc de ce e tradus???
  •  Voinea Ionut Voinea Ionut
    Foarte urat ce a facut Telekom-ul. Exact cum spunea cineva mai sus unde sunt aceste sondaje ca eu nu am fost informat. Pacat se pierd multe competitii( fotbal, tenis de camp, de masa, snowbord, schi, biatlon...si multe atele! Nu mai zic de grupul Discovery, unde intotdeauna gasesti cate ceva interesant. Pacat..asa se pierd clientii.
  • Emilia Emilia
    Traduceți domnilor HGTV,nu toți știm engleză,dar apreciem și plătim abonament la Digi tv.Tot ce este interesant,și atrage atenția telespectatorilor ,dispare,s-au ne este pe înțelesul tuturor.Adica tradus.VA mulțumim.
  • Costel Costel
    Nu stiu unde au facut ei sondajul acesta ptr a lua decizia de a scoate din grila Discovery si Eurosport,activand in grila TDC(telenovele turcesti),sondaj facut nu stiu cu cine,ca pe mine fan Eurosport si Discovery ca si alte canale serioase de asemenea nu ma intrebat nimeni de la telekom daca as fi deacord,sunt sigur ca este o prosteala pe fata,decizia le apartine.Au bagat in grila niste idiotenii de canale TV,nu stiu dece nu au bagat canale TV de prin thailanda,india,china si altele de prin asia.SUNT TOTAL IN DEZACORD CU COMPANIA TELEKOM CARE PTR MINE PERSONAL A DECAZUT URAT IN URMA ACESTEI DECIZII.MI-AS DORI SA GASEASCA O CALE DE MIJLOC PTR A REINCARCA IN GRILA PROGRAMELE ANULATE.
  • Marius Marius
    Dacă ar fi și traduse ar fi ok
  • jk jk
    HGTV,cu tot cu versiunea HD au intrat pe digital la RCS-RDS.La pachet cu AMC si JimJam
  • jk jk
    @un privitor
    Cu mențiunea că alea sunt "must carry"
  • nicu_p nicu_p
    Domnilor, scrieti si voi de disparitia programelor Discovery, inclusiv Eurosport, de la Telekom si NextGen.
  • un privitor un privitor
    Canalu asta e un pic mai bun decat est tv, inedit tv si altele de genu asta.
  • qwerty qwerty
    nimic despre dispariția Discovery și Eurosport din grila Telekom?

Trimite un comentariu

sus