Skip to main content

Plecare importantă de la Digi24. Jurnalista Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, părăseşte postul de ştiri. Unde merge?

 
Plecare importantă de la Digi24. Jurnalista Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, părăseşte postul de ştiri. Unde merge?

EXCLUSIV. Din televiziune în presa scrisă. Unul dintre cei mai importanţi reporteri de la Digi24 se desparte de staţia de ştiri. Este vorba de Alina Manolache, realizatoarea emisiunii săptămânale Cap Limpede cu Cristian Tudor Popescu şi a programului zilnic Studio Politic (15.00-16.00).

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Manolache se va alătura ziarului Libertatea, coordonat editorial de jurnalistul Cătălin Tolontan. Conform aceloraşi surse, ea va lucra în departamentul de investigaţii al publicaţiei, dar şi în cadrul proiectelor video.

Alina Manolache va mai fi pe post, la Digi 24, până la sfârşitul anului.

Contactată de Paginademedia.ro, jurnalista a confirmat informaţia.

Carte de Vizită via LinkedIn

Alina Manolache a intrat în presă în anul 2005, la postul Realitatea TV. În anul 2010 s-a alăturat echipei de jurnalişti de la emisiunea „În Premieră”, de la Antena 3.

A plecat şi de acolo după doi, când a trecut la Digi24. Ultimii 7 ani şi jumătate i-a petrecut la staţia de ştiri RCS, ca reporter pe politic şi realizatoare de programe.

De aproximativ o lună, jurnalista a început o emisiune cu gazetarul Cristian Tudor Popescu - Cap Limpede - programată în fiecare vineri de la 21:00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alt privitor alt privitor
    Cum se face ca toti cei care pleaca sunt oameni de valoare si jurnalisti importanti? Mai sa fie!
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    @circo
    Da, capusele si putorile aduse pe usa din dos in ultimii ani. Cei care erau vechi acolo si au muncit si munceau inclusiv in locul lor au plecat rand pe rand sau li s-au dat de inteles ca ar trebui sa plece ca sunt cam incomozi pentru capusele cu care s-au trezit pe cap pe diferite pozitii. Acum aproape ca au ramas doar ei si vor trebui sa puna si osul la treaba, lucru cu care nu prea-s obisnuiti. Daca conducerea i-a agreat, acum se vor spala cu ei pe cap.
  • Cap Lucios Cap Lucios
    Mai mare păcatul. Tocmai când se obişnuise Cetepeul, acest Novak Jokerovici al tenisului şi al părerologiei, cu noul copil de mingi pe care i-l dăduseră după ce Cosminaccio a aruncat prosopul.

    Asta e, dacă nu se mai găseşte vreun alt copilaş de mingi pe la UM 0024, n-are bietul om decât să se lase de tenis şi să se apuce de squash.
  • un fost angajat Digi24 un fost angajat Digi24
    Bravo Digi24. Inca un om bun care pleaca. Ramai cu gasca incapabila Prelipceanu si Ionita si nevasta Anca Dumitrescu....pana nu ingroapa tot, nu va lasati. II platiti in continuare sa faca totul praf si sa si bata joc de oamenii buni. Mai nou, cu cat esti mai prost, esti mai potrivit sa lucrezi la Digi24. Atata prostie pe metru patrat n am vazut in viata mea.
  • circo circo
    A mai rămas cineva la Digi24 ?
  • Cristian Cristian
    Felicitari ;) sper sa iti urmeze si alti colegi e exemplul ... “prietenii stiu de ce ...
  • Irina R Irina R
    Alina este extraordinara! Un om bun si un profesionist desavarsit! Succes oriunde ai merge!
  • Adi Adi
    Pacat! Un jurnalist foarte bun. Se pare ca Digi isi bate joc de fiecare om. Daca nu schimba tactica risca sa piarda toti oameni ramasi. Sunt curios cum o sa tina si licenta asta fara bani si pe economie...
  • Gabi Gabi
    Păcat că pleacă și ea, e o prezență agreabilă. Să vedem al cui invitat va mai fi CTP.

Trimite un comentariu

sus