Skip to main content

FOTO. Primele trei nume din noul sezon „Bravo, ai stil”, cu vedete: O ispită de la Insula Iubirii şi Raluca de la Bambi

 
FOTO. Primele trei nume din noul sezon „Bravo, ai stil”, cu vedete: O ispită de la Insula Iubirii şi Raluca de la Bambi

FOTO. Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, şi-a aflat primele trei concurente din următorul sezon: Raluca de la Bambi, o ispită de la Insula Iubirii (show de la Antena 1) şi fiica Catincăi Roman.

Publicitate

Înainte de numele primelor trei concurente, o menţiune. Noul sezon al show-ul jurizat de Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu vine cu un format puţin schimbat. Sezonul cu numărul şase va fi cu vedete.

Maria Ilioiu este una dintre vedetele anunţat de Kanal D. Aceasta a apărut la TV în emisiunea Insula Iubirii, de la Antena 1, unde avea rol de ispită.

„Vreau să mă cunoaşteţi exact aşa cum sunt. Vreau sa demonstrez cine sunt şi ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională şi vehementă!”, a spus Maria Ilioiu.

Raluca Tănase, din trupa „Bambi” este un alt nume anunţat. Şi-a început cariera artistică de mică şi a avut numeroase aparitii TV. Trupa Bambi a câştigat în 2011 Discul de Aur. Din 2015, Raluca si Denisa Tănase, sora acesteia, s-au axat pe cariere solo.

„Sunt o persoana care are mereu un cuvant de spus in ceea ce priveste arta, care nu renunta usor si care demonstreaza mereu implicare. Stapanesc foarte bine emotiile, iar atunci cand simt presiune nu ma pierd usor”, spune Raluca Tănase.

Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman, este al treilea nume anunţat de Kanal D pentru sezonul şase Bravo, ai stil!

FOTO.

  • Calina Dumitrescu
  • Maria Ilioiu
  • Raluca Tanase

Citeşte şi:


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus