Skip to main content

Sacrificiul ajunge la final. Povestea continuă în sezonul al doilea

 
Sacrificiul ajunge la final. Povestea continuă în sezonul al doilea

Serialul Sacrificiul pune astăzi punct primului sezon. Dar povestea nu se opreşte aici. Serialul produs de Ruxandra Ion şi difuzat pe Antena 1 va avea şi sezonul al doilea, la care se lucrează deja.

Publicitate

Cei trei protagonişti ai serialului: Oana Cârmaciu, Denis Hanganu şi Daniel Nuţă au fost invitaţi seara trecută în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', prezentată de Dan Capatos, şi au dezvăluit în premieră că al doilea sezon va continua cu noi poveşti şi personaje, potrivit TVmania.

Sezonul doi al serialului Sacrificiu va veni şi cu un nou nume „Sacrificiul: Alegerea”. Potrivit sursei citate, cei trei actori au dezvăluit şi că filmările pentru al doilea sezon sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi. Din spusele Oanei Cârmaciu al doilea sezon va debuta pe micile ecrane anul viitor, după sărbători.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anemona Anemona
    Mi-a placut serialul, abia astept sezonul 2. Bine ca s-a terminat povestea cu parintii celor trei surori, prea plangeau de mama focului.
  • Gabi Gabi
    S-a mai îmbunătățit pe parcurs la nivel de scenariu. Dar chiar așa, mi se pare că mare parte dintre actori nu sunt deloc scoși din zona de confort cu chestii inedite față de ce au făcut în trecut. Ba chiar personajul Oanei Zăvoranu nu atinge nici măcar jumate din anvergura celui din Numai iubirea. Poate în sezonul următor scenariștii dau dovadă de ceva mai multă creativitate.

Trimite un comentariu

sus