Skip to main content

Selly, melodie cu aluzie la criticile despre accidentul în care a fost implicat. CTP nu a scăpat, după ce l-a criticat pe vlogger

 
Selly, melodie cu aluzie la criticile despre accidentul în care a fost implicat. CTP nu a scăpat, după ce l-a criticat pe vlogger

Hocus-Pocus. Selly a lansat o piesă cu mesaj pentru cei care l-au criticat în ultima perioadă. Cristian Tudor Popescu n-a scăpat de ironiile vloggerului, după ce gazetarul l-a criticat vineri seara la Digi24, scrie Adevărul.

Publicitate

CONTEXT. Selly a anunţat acum o lună că şi-a cumpărat o maşină de 70.000 de euro. Ulterior, în urmă cu o săptămână, el a fost implicat într-o tamponare cu bolidul de lux.

Accidentul a declanşat criticile opiniei publice, inclusiv din partea lui CTP.

Melodia 5Gang, lansată în urmă cu două zile, s-a viralizat masiv. Este pe primul loc în trandingul românesc, cu peste 1,1 milioane de vizualizări.

În deschiderea piesei, vloggerii au folosit o bucată din declaraţiile lui Cristian Tudor Popescu de vineri seara din emisiunea Cap Limpede.

„Îşi ia maşina de 70.000 de euro pe care de altfel a şi ciocnit-o. Sunt convins are bani mulţi”, după cum se aude la începutul melodiei.

Ce a zis Cristian Tudor Popescu în emisiunea cu Alina Manolache

Cristian Tudor Popescu şi Alina Manolache au abordat subiectul accidentului în care a fost implicat Selly, vineri seara în emisiunea Cap Limpede.

Printre altele, CTP a spus:

„Eu cred că la 30 de ani de la Revoluţie ar trebui să funcţioneze prezumţia de vinovăţie, nu de nevinovăţie. Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro şi cu maşini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, care a venit aici la Digi 24.

Selly sau Selby, nu ştiu cum îl cheamă, era reprezentantul noii generaţii, care vine cu forţă, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri, dinozaurii. Frumos, revoluţionar! Şi-acum văz că prima lui grijă este să-şi ia la, cât are, nu ştiu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, îşi ia maşină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a şi ciocnit-o”, a spus CTP.

Gazetarul a continuat:

„Pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulţi. Problema nu este câţi bani ai, problema este decenţa consumului şi a achiziţiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câţi ai avea.”

VIDEO. Melodia lui Selly: 5GANG - HOCUS POCUS (Official Video)

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paleologu Paleologu
    prostii
  • JFK JFK
    ***
  • 121 121
    Eee vezi tu de maine poimane prunci fredonand "capodopera" asta
  • daniel daniel
    E pt prima data cand ascult asa ceva. Nu credeam ca exista ceva mai prostesc decat manelele ... E fff complicat sa.ti educi un copil in tara noastra, daca n.ai tot timpul din lume pt el, o sa ajunga sa asculte "mi.a dat becali un pont sa n.am loc de bani in cont" si sa fie unul din aia 44% de ***.
  • geo geo
    Pe vremuri modelele se numeau Beatles, Queen, Led Zeppelin, Deep Purple etc. Acum la modă pentru unii sunt alde 5Gang. Ce diferenta, ce decadere ! Ce idoli a ajuns sa aiba noua generatie care vrea sa schimbe tara. Si, peste cativa ani, vom ajunge sa fim condusi de adepti de-ai lui Selly. Ce nebunie !
  • mircea.t mircea.t
    in fine: produsul lor e de ***ți.. ca artistic nu se poate numi.
  • cold mountain cold mountain
    Selly este urmatorul Mario Iorgulescu. Macar sa nu afecteze si alte vieti.

Trimite un comentariu

sus