Skip to main content

VIDEO. Antireclamă. „Daţi-le naibii de ecrane, staţi lângă oameni” - Dan Negru şi un mesaj pentru un Revelion „fără ecrane”

 
VIDEO. Antireclamă. „Daţi-le naibii de ecrane, staţi lângă oameni” - Dan Negru şi un mesaj pentru un Revelion „fără ecrane”

VIDEO. „Ignoraţi meme-urile de pe Facebook, care spun să faceţi revelionul cu Dan Negru” - Da, mesajul vine chiar de la Dan Negru care face Revelionul cu numărul 20 la Antena 1.

Publicitate

De ce această „anitireclamă” ?

Realizatorul de televiziune încurajează oamenii să facă un revelion „offline”, departe de televizoare şi ecrane.

Acesta consideră că: „Cea mai mare bucurie de pe Pământ e să-ţi faci revelionul cu oamenii apropiaţi, cu copiii, mama, tata, bunicii sau cu prietenii. Daţi-le naibii de ecrane, staţi lângă oameni”, a spus Negru la Interviurile Paginademedia.ro.

Totuşi, prezentatorul le oferă o variantă şi celor care vor să-l vadă la TV, mai exact reluarea de pe 1 ianuarie a Revelionului de la Antena 1.

„Nu vor mai fi multe revelione în care să stai lângă cei dragi. De ce să nu te bucuri de o sărbătoare lângă oameni?”, punctează Negru.

Mesajul lui Dan Negru la Interviurile Paginademedia.ro:

„Încercaţi să ignoraţi meme-urile de pe Facebook, care spun să faceţi revelionul cu Dan Negru.

Cea mai mare prostie de pe Pământ e să îţi petreci revelionul în faţa unor ecrane de telefon sau de televizor. Cea mai mare bucurie de pe Pământ e să-ţi faci revelionul cu oamenii apropiaţi, cu copiii, mama, tata, bunicii sau cu prietenii.

Durata medie de viaţă a unui român e de 60-65 de ani. Merită să îţi petreci 60 de revelioane în faţa unor ecrane? Nu merită. Eu vă sfătuiesc să vă găsiţi prieteni, familii, apropiaţi şi lasaţi televizoarele. Să vă uitaţi la revelionul lui Negru a doua zi în reluare.

Nu vor mai fi multe revelione în care să stai lângă cei dragi. De ce să nu te bucuri de o sărbătoare lângă oameni?

Daţi-le naibii de ecrane, staţi lângă oameni.”

VIDEO. Mesajul lui Dan Negru pentru un Revelion fără ecrane

Vezi interviul integral AICI: Dan Negru, 20 de ani de Revelioane la Antena 1. „Nu online-ul a omorât TV-ul”. Cât vor mai merge măştile şi care e „reţeta” lui Negru?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cineva Cineva
    De fapt este o idee foarte buna! Ar fi interesant de vazut cine se mai uita la TV de revelion. Nu e nicio disperare. A fost o analiza profesionista. Asta e profilul site-ului, nu material pentru ultrasi!
  • Gigel Gigel
    O analiza ca acum 10 ani de Revelion mai faceti si voi?
    https://www.paginademedia.ro/2009/01/profilul-audientei-cine-s-a-uitat-de-revelion-la-televizor

Trimite un comentariu

sus