Skip to main content

Afli în timp real golurile din Liga 1. Vezi toate golurile din urmă. Aplicaţie dezvoltată de eAD Interactive

 
Afli în timp real golurile din Liga 1. Vezi toate golurile din urmă. Aplicaţie dezvoltată de eAD Interactive

VIDEO. Aplicaţie care te notifică în timp real despre golurile marcate în meciurile din Liga 1. Poţi vedea şi golurile din etapele din urmă.

Publicitate

Se numeşte Liga 1 Casa Pariurilor şi poate fi descărcată gratuit de pe Google Play şi App Store.

În primă fază, în aplicaţia LIGA 1 Casa Pariurilor utilizatorii văd programul meciurilor şi toate golurile marcate în acest sezon. Aplicaţia oferă acces la toate etapele de până acum, golurile din fiecare meci putând fi vizionate direct în aplicaţie prin secvenţe video însoţite de informaţii esenţiale precum minutul şi marcatorul.

Ce va urma:

“În faza a doua, userii vor putea să-şi creeze cont, urmând apoi să aibă acces la informaţii personalizate despre echipa/echipele favorite: notificări când marchează, pagini de club unde vor găsi ultimele date despre echipe, canale de discuţii real-time în timpul meciurilor.

De asemenea, vom introduce şi o componentă de shop, unde fanii vor putea cumpăra, direct din aplicaţie, bilete la meciurile din Liga 1, precum şi echipamentele echipelor din Liga 1” a declarat Iulian Sîrbu, Manager de Proiect.

Aplicaţia a fost lasată de Liga Profesionistă de fotbal şi eAD Interactive, deţinătorul drepturilor de difuzare pentru meciurile din Liga 1.

Cum arată aplicaţia Liga 1 Casa Pariurilor

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Si cat de greu era sa dati un link direct catre aplicatie in Google Play???

Trimite un comentariu

sus