Skip to main content

Las Fierbinţi-ul Antenei 1 revine. Serialul de comedie Mangaliţa va avea şi sezonul doi

 
Las Fierbinţi-ul Antenei 1 revine. Serialul de comedie Mangaliţa va avea şi sezonul doi

Antena 1 pregăteşte un nou sezon Mangaliţa. Serialul de comedie, cu actorii din Atletico Textila şi Ai nostri, va avea şi sezonul doi, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Nu s-a anunţat, însă, şi o dată pentru serial.

Primul sezon a debutat la finalul lui septembrie 2019 (duminica, de la ora 20:00). După primele şase episoade, cu audienţe modeste, a fost mutat vinerea, de la ora 22:15.

„Ca şi în primul sezon, sursa majoră de inspiraţie pentru creatorii serialului rămâne realitatea cotidiană.

Situaţiile reale continuă să surprindă chiar şi pe cei mai buni scriitori sau creatori de comedie”, a spus Gabriel Popescu - producătorul serialului.

Despre serial. Producţia îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum „A fost sau n-a fost?” sau „Poziţia copilului” şi câştigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul oraşului Mangaliţa, Stelian Manole, a câştigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv.

Filmările pentru serialul de comedie Mangaliţa s-au desfăşurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    scrie de cateva zile pe net ca Loredana e in juriu la Next Star...mare pacat, era mai misto la Masked Singer sa fie...si Stefan sa revina intr-un format de genul Dansez la Pro... nu vor fi deloc pusi in valoare la aceasta emisiune
  • George George
    Moldovenii e peste mangalita intre Moldovenii si mangalita eu as alege clar Moldoveni
  • Georgian Georgian
    Mangalita e sub Moldovenii de la Kanal D si nu vor prinde audiente mai bune ca in primul sezon. Probabil nu este un cost prea mare pentru crearea lui si isi scot banii cat sa aiba ce difuza.
  • daniel daniel
    Las Fierbinti e prea bun, nu poate fi intrecut in urmatorii 10 ani. Mangalita poate trai dejer cu locul 2, actorii sunt chiar ok. Pe mine m.au impresionat pozitiv in primul sezon.
  • R R
    @Allex ,eu stiu de doua zile ,și Stefan Banica e în juriu la Next star
  • Valentin Valentin
    Ei chiar crede că o să aibă audiență mai bună Vineri cand este Romani au Talent ? Era mai bine Duminică !!
  • Allex Allex
    EXCLUSIV! Loredana va fi jurat la Next Star!

Trimite un comentariu

sus