Skip to main content

Demisii la Pro TV Cluj. Toţi cei trei corespondenţi locali au părăsit postul TV

 
Stefan Pascuta
Stefan Pascuta

Trei din trei. Întreaga echipă de corespondenţi Pro TV Cluj, formată din trei oameni, a plecat de la postul de televiziune.

Publicitate

Cei trei oameni de la Cluj erau Ştefan Păşcuţă, Raisa Humeniuc şi Laura Goarnă.

Din informaţiile Paginademedia.ro, toţi cei trei corespondenţi şi-au încheiat perioadele de preaviz la începutul acestui an.

Toţi cei trei jurnalişti aveau intervenţii zilnice în jurnalele principale de la Pro TV.

Păşcuţă, de patru ani reporter Pro TV, a şi scris astăzi un mesaj pe Facebook, în care şi-a anunţat despărţirea de Pro TV Cluj.

„După aproape 4 ani, vreau sa va anunt ca astazi a fost ultima mea zi in calitate de corespondent la Stirile Pro TV”, spune acesta în respectiva postare.

Contactat de Paginademedia.ro, acesta a confirmat despărţirea de Pro TV şi a mai spus că are o ofertă „dar nu din presă”:

„Am o oferta, dar nu in presa. Vreau sa fac o pauza pentru moment si vad pe viitor, nu exclud o revenire vreodata”, a spus acesta.

Raisa Humeniuc a confirmat, de asemenea, plecarea din staţia locală a Pro TV. În cazul ei despărţirea s-a produs la începutul acestui an, iar momentan are mai multe oferte „din presă, dar şi din alte zone”, după cum a spus pentru Paginademedia.ro.

Humeniuc era de şase ani la Pro TV.

De asemenea, părăseşte postul şi Laura Goarnă. Ea lucra la Pro TV din martie 2018.

Reamintim că, în urmă cu aproape doi ani, Pro TV a închis emisia staţiilor locale, inclusiv cea de la Cluj Napoca, dar a păstrat echipe de corespondenţi.

  • Stefan Pascuta
  • Laura Goarna
  • Raisa Humeniuc

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus