Skip to main content

Eurosport şi Discovery, ieşire şi de pe Orange

 
Eurosport şi Discovery, ieşire şi de pe Orange

După Telekom, canalele Eurosport şi Discovery nu mai sunt disponibile nici în reţeaua Orange TV. Parţial. Mai mulţi abonaţi Orange au sesizat Paginademedia.ro că nu mai au în grila de cablu posturile de televiziune Eurosport şi Discovery. Mai exact, ar fi vorba de Orange TV Fix.

Publicitate

Paginademedia.ro a solicitat o poziţie atât Orange cât şi Discovery România, însă până la ora publicării acestei ştiri nu am primit niciun răspuns.

Compania Orange a răspuns, însă, la comentariile abonaţilor care au luat cu asalt pagina de Facebook a companiei, reproşând că au făcut schimbări în grilă fără o informare prealabilă.

„Lista de canale este dinamica si poate suferi modificari. Chiar daca anumite canale TV sunt eliminate, respectam, in continuare, numarul minim de canale agreat la semnarea contractului”, a fost răspunsul standard al Orange.

Într-un alt comentariu, Orange răspunde că au fost introduse alte noi canale cu aceeaşi tematică, precum a celor Discovery:

„Canalele noi introduse in grila, cu aceeasi tematica, sunt: Euronews, fightbox, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Docubox HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Timeless Drama Channel HD, Travel XP, Look 2, Look 3. ”

Din informaţiile noastre, această situaţie ar fi cauzată ca urmare al unui acord ce ţine de zona tehnică, dintre Orange şi Telekom, pe zona de cablu TV.

Deocamdată nu sunt informaţii legate de numărul abonaţilor care sunt afectaţi de această mutare.

Citeşte şi:

Dispută pe piaţa de cablu. Telekom: Cerem Discovery să înceteze campania publică injustă

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Alex Catalin Alex
    Scrie clar in articol ca e vorba de OrangeTV Fix, cititi inainte sa sariti. Faza e ca au avut niste campanii agresive telefonice si au atras destul de multi abonati lunile trecute, care efectiv acum si-au luat mare teapa.
  • radu radu
    @Adi de ce si-ar fi luat digi teapa? Pentru ca au pastrat programe ca eurosport si discovery tlc in grila? Pai abonatii digi si sigur si le doresc, cum e si la telekom, numai ca acestia din urma nu tin cont de ce vrem noi
  • adi adi
    Adica Digi raman singurii care si-au luat tzeapa?
  • Dorin Dorin
    Nu induceți lumea in eroare,este vorba de Orange cablu care depinde de infrastuctura Telekom și poza din articol ar trebuii stearsa se referă la Orange DTH!
  • Mile Mile
    Sa faca pachet special
  • Mircea Mircea
    Pe Orange TV GO sunt toate posturile trustului Discovery.
  • Mihai Mihai
    Acum mai este lumea nemultumita? Cand a facut Telekom au sarit injuraturile ca, de, era Telekom. Acum, daca face si Orange se mai revolta lumea sau in sfarsit isi da seama ca de fapt Discovery cereau prea mult pentru ce audienta aveau pentru posturi, de la locul 25 in jos pe comercial...
  • DTH DTH
    Induceți lumea in eroare cu acea poza!! Canalele încă sunt pe Orange Satelit (DTH).

Trimite un comentariu

sus