Skip to main content

Fostul şef al ştirilor Prima TV, producător general la Gândul şi ProSport. Cine a venit în locul lui la Prima TV?

 
Fostul şef al ştirilor Prima TV, producător general la Gândul şi ProSport. Cine a venit în locul lui la Prima TV?

MUTĂRI. O plecare de la Prima TV, o revenire la Prima TV. Fostul şef al Ştirilor Prima TV, Bebe Nicola, a lăsat postul de televiziune şi a trecut în online. În locul lui, la postul de televiziune, s-a întors un fost coordonator al ştirilor.

Publicitate

Detalii, în continuare:

După aproape un an la conducerea ştirilor Prima TV, Bebe Nicola merge în online. El este producător general pe zona de conţinut video în grupul care deţine, printre altele, site-urile ProSport şi Gândul. Publicaţiile sunt deţinute de Radu Budeanu, după ce acesta le-a cumpărat de la Adrian Sârbu.

Din informaţiile Paginademedia.ro, grupul lui Budeanu este în faza amenajării unor studiouri pentru producţia de conţinut propriu. Studiourile (ca şi redacţiile) sunt în Pipera, în clădirea în care funcţionează şi Adevărul Holding.

Cine a (re)venit la Prima?

Conducerea Ştirilor Prima TV a fost preluată (iar), de Marius Huc. El a mai deţinut această poziţie (din vara lui 2018 până în primăvara lui 2019), după care a plecat la proiectul postului TV NCN, deţinut de jurnalistul Liviu Alexa.

Emma Zeicescu s-a alăturat Gândul la începutul acestui an

Un alt nume care s-a alăturat recent grupului deţinut de Radu Budeanu este Emma Zeicescu, fost realizatoarea TVR, Realitatea TV sau Digi 24.

La finalul anului trecut ea a plecat de la TVR 1, unde făcea emisiunea Ca-n viaţă, pentru un proiect video la Gândul.info, după cum Paginademedia.ro a anunţat aici.

Citeşte mai multe aici

Carte de vizită Bebe Nicola:

Lucrează în televiziune din 1996. A început la Amerom, devenită ulterior Prima TV, unde a fost producător de ştiri până în 1999.

- După Prima TV, a urmat o scurtă perioadă la Antena 1, apoi la Realitatea TV, o revenire la Prima TV şi, apoi, din nou la Realitatea TV.

- Producător executiv şi producător general la Digi 24. A lucrat la postul de ştiri încă de la începuturile staţiei până când a trecut la Prima TV (în primăvara anului trecut), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Carte de vizită Marius Huc:

Huc revine la Prima TV după aproape un an. În primăvara anului trecut, a plecat la NCN.

Până în 2018, a lucrat la Antena 3 aproape opt ani, între august 2010 şi martie 2018. La Antena 3, Marius Huc a fost redactor-şef, dar s-a ocupat şi de proiecte speciale.

S-a ocupat pentru scurt timp şi de Adevărul Live, proiectul de interviuri video în direct al grupului Adevărul (publicaţie condusă tot de Cristi Burci - patronul de la Prima TV).

Marius Huc a intrat în televiziune la începutul anilor 90, la postul Tele 7 abc. La începuturiA lucrat la Antena 1 şi, pentru o perioadă, la Prima TV.

Timp de cinci ani, a fost producătorul emisiunii pe care Răzvan Dumitrescu o realiza la postul de televiziune Realitatea TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dumitru Popescu Dumitru Popescu
    Ce se mai aude de noua televiziune a lui Sarbu, trebuia sa inceapa emisia din decembrie 2019 ?
  • Georgian Georgian
    Oare cand va reveni si Prima Tv la performantele de la inceputuri? Sa revina in top 3 a audientelor. Pacat ca inca are audiente bune pentru ceea ce ofera si cu o reorganizare majora ar putea reveni usor mult mai sus.

Trimite un comentariu

sus