Skip to main content

GAFĂ LA TVR. LeBron James, în locul lui Kobe Bryant. Au dat imagini cu LeBron James la ştirea despre decesul lui Kobe Bryant

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

GAFĂ LA POSTUL PUBLIC. Televiziunea Română a difuzat imagini cu LeBron James, în loc de Kobe Bryant, care a murit într-un accident de elicopter.

Publicitate

În jurnalul de dimineaţa de la TVR 1, într-un material despre decesul bachetbalistului Kobe Bryant, apar imagini cu un alt star al baschetului - LeBron James, scrie Gazeta Sporturilor.

Ştirea despre moartea lui Bryant, într-un accident de elicopter, a fost ilustrată de TVR cu imagini ale lui LeBron James, actualul star al lui Los Angeles Lakers.

Imagini cu LeBron şi la ...BBC

LeBron James a apărut şi într-o ştire legată de Kobe Bryant şi la BBC. Cu o diferenţă.

În ştirea de la BBC, imaginile cu LeBron James apăreau pe ecran în materialul despre Kobe Bryant, dar exista o legătură cu subiectul. Doar că jurnaliştii BBC nu au punctat destul de clar.

Spre deosebire de gafa celor de la BBC, la TVR nici măcar nu este menţionat numele lui James în ştire. (Captură TVR via Libertatea)

Reamintim că într-un jurnal de la BBC au apărut imagini cu LeBron James, dar nu era explicat corect de ce. Imaginile făceau referire la faptul James l-a întrecut pe Bryant ca număr de puncte marcate în carieră.

BBC şi-a cerut scuze atât pe post, cât şi pe Twitter.

Kobe Bryant a murit duminică, împreună cu fiica lui în vârstă de 13 ani şi alte şapte persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles.

A jucat 20 de ani pentru echipa Los Angeles Lakers şi a fost de cinci ori campion al NBA. Renunţase la cariera sportivă în 2016.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru D Alexandru D
    foarte probabil au preluat o din zbor de la bbc cu tot cu gafa...sa nu ne mai amagim jurnalismul asta se duce de vale peste tot.
  • Georgian Georgian
    Cat de slab informat sa fii ca redactie de stiri si sa preiei o stire direct data de altii fara sa te mai informezi si din alta parte. Eu cand am vazut prima postare pe net despre Bryant nu am crezut ca e adevarat pana nu am mai gasit vreo 2-3 si mi-am dat seama ca chiar s-a intamplat. Asta e nivelul TVR... RIP Kobe...
  • anonim anonim
    numai tvr poate sa faca de astea! trist! dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! trist sfarsit a avut!
  • Ghita Muresan Ghita Muresan
    La cate pile si cati incapabili zac prin TVR asa ceva nu tb sa mai mire. Este pacat totusi pentru ca Matinalul lor are reportaje foarte bune dupa ce au renuntat la transmisiile penibile din trafic (probabil ideea vreunui geniu). Deci au in direct reportaje ok si foarte ok mixate cu stiri de alaltaieri citite de doi prezentatori penibili. Tot timpul incearca sa faca glume proaste la care nici ei nu rad.
  • Adi Adi
    Vă dati seama ce incompetenți pot fi la TVR? Bine, mai miră pe cineva asta?
  • livia pila livia pila
    La ce sa te astepti de la Televiziunea dusa spre dezastru de dragalasa doamna Doina Gradea si de la Stirile conduse de Madalina Rădulescu? Ca sa nu mai vorbim ca la Sport este șef sindicașistul in retragere BOCA. (pe numele din CI. DragoșBocanaciu.

Trimite un comentariu

sus