Skip to main content

VIDEO. O nouă emisiune de dating la Antena 1, cu Liviu Vârciu prezentator

 
VIDEO. O nouă emisiune de dating la Antena 1, cu Liviu Vârciu prezentator

Antena 1 pregăteşte o nouă emisiune de „dating”. Producţia, realizată după un format internaţional „Take me out”, va fi prezentată de Liviu Vârciu, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Antena 1, despre fromat:

20 de doamne şi domnişoare care ştiu exact ce vor de la un tip îşi pot găsi partenerul mult visat prin intermediul acestui show.

Potenţialii parteneri care apar în faţa lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci şi prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, să iasă la o întâlnire. În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.”

Liviu Vârciu:

“Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potriveşte? Şi asta pentru că am trăit ceva la viaţa mea şi toată experienţa pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la Râmân cu tine, că o să-i pot face astfel fericiţi.

O să fiu un fel de Cupidon mai mic. Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună.”

În ultimii 20 de ani, Take me out a fost realizat în ţări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franţa, Belgia, China sau Australia.

Cum arată varianta britanică a Take me out

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ed Ed
    Allex ,mersi mult.
  • Allex Allex
    Ed, Imperiul Leilor incepe în martie. Din ce am auzit, Va fi difuzat duminica, prima ediție urmând să fie probabil undeva pe 1 sau 8 martie.
  • mihai mihai
    Încă o emisiune cu *** "în căutarea iubirii sincere" și dornici să se vadă la teveu și desigur prezentată de aceiași expirați de la antene, gen zgârciu sau cheliosul celălalt.
  • Ed Ed
    Foarte bine ca avem noi formate fie ca sunt la Pro tv sau Antena 1 .Cine stie cand începe noua emisiune de la Pro tv ,Imperiul leilor?
  • mile mile
    cris, esti nervos , bine ca investesc in productii multe , avem ce alege
  • Cris Cris
    ***
  • Mile Mile
    Adi, dacă se poate in marea britanie , nu
  • Adi Adi
    Altă emisiune de mahala. Altă ***. Facem pariu că CNA o să doarmă, ca de obicei?

Trimite un comentariu

sus