Skip to main content

Pe bune?!, dar fără Andi Moisescu. Show-ul revine la Pro TV cu un nou prezentator

 
Pe bune?!, dar fără Andi Moisescu. Show-ul revine la Pro TV cu un nou prezentator

Emisiunea Pe bune?! revine în grila Pro TV cu o schimbare. De prezentator. Producţia ajunsă la al cincilea sezon revine din luna februarie, dar fără Andi Moisescu.

Publicitate

Pro TV anunţă un nume nou la cârma emisiunii: pe actorul şi comicul Mihai Bobonete. Noul sezon al quizz-show-ului va debuta pe 3 februarie.

Mihai Bobonete:

„Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune şi nu doar pentru că sunt prieten de-o viaţă atât cu Costi, cât şi cu Cosmin, dar şi pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant... exact aşa cum sunt şi eu.”

Andi Moisescu:

„E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis aşa: dacă reuşeşte să pronunţe fără greşeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Şi a reuşit. Deci, eu zic că las distracţia pe mâini foarte bune.”

Concursul continuă, în schimb, cu cei doi căpitani de echipe: Costi Diţă şi Cosmin Natanticu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    Bun.
  • Allex Allex
    Nu vă mai uitați la Jimmy Fallon sau Graham Norton cu premisa de a vedea și în România așa ceva. E o piață cu totul diferită acolo.
  • Allex Allex
    Mihail, CEO PRO TV nu a spus că e în lucru, ci că ar fi o varaintă. Nu văd rostul unui alt late night show, atâta timp cât nu avem vedete de calitate(sau avem extrem de puține). Dacă nu ai cu ce lucra, nu are cum să-ți iasă un late night show precum cele americane. Nu e vorba neapărat de buget. Și un lare night show non politic înseamnă 80-90% vedete de calitate, în jurul cărora se poate aborda un conținut de calitate.
  • Gabi Gabi
    @Mihail, așa e, dar mă gândesc că o televiziune care se respectă, mai ales lider fiind, ar face efortul.
  • Mihail Mihail
    Apropo, am vazut la Antena 1 pe site-ul de casting ca s-ar face XFactor anul asta, stiti ceva?
  • Mihail Mihail
    @gabi: din pacate, un late night show costa bani seriosi, daca e facut dupa standardele din America. Nu cred ca vreo televiziune ma investi prea curand intr-un astfel de format, desi CEO Pro TV a zis intr-un interviu aici pe site ca e in lucru un late night show, care nu a mai aparut pe post.
  • Gabi Gabi
    Decât emisiunea asta care parcă vrea să satisfacă curiozitățile puberilor în materie de sex, mai bine optau pentru un late night show cum noi nu avem în peisajul media, moderat poate de Florin Călinescu sau Andi Moisescu. Sau aș fi preferat mai degrabă să fi fost reluată Romania, jos palaria!, redifuzată în prezent în weekend.
  • Mile Mile
    Acum protevistii nu ne mai zic de aceeași vedete la toate emisiunile , nu au voie să nu supere conducerea
  • Allex Allex
    Mutarea aceasta a fost făcută cel mai probabil pentru că Andi Moisescu va prezenta Masked Singer! Sper ca, în condițiile în care emisiunea va fi filmată în România, Pro Tv să aleagă producția live , cu implicarea telespectatorilor, pentru formatul Masked Singer!

Trimite un comentariu

sus