Skip to main content

De pe podium, la pupitrul ştirilor sportive. Un fost model, noua faţă a ştirilor sportive de la Look Plus

 
De pe podium, la pupitrul ştirilor sportive. Un fost model, noua faţă a ştirilor sportive de la Look Plus

De pe podium, la pupitrul ştirilor din sport. Raluca Moş, cu experienţă de 10 ani în modeling, a dat rolul de model pe cel de prezentatoare TV.

Publicitate

Va fi noua „faţă” a ştirilor sportive de la postul Look Plus.

Jurnalul cu Raluca Moş se vede pe post de luni până vineri, de la ora 18:30. Totodată, jurnalul este şi o producţie lansată recent de postul Look.

„Ştirile Look sunt un sportshow gândit să celebreze sportul şi pasiunea pentru el, să le ofere telespectatorilor acces la cele mai mari vedete din sport şi în sânul celor mai iubite echipe, goluri de văzut pe repeat, faze memorabile şi momente incredibile”, spun reprezentanţii postului TV.

Raluca Moş a lucrat 10 ani în industria modelingului. A avut contracte cu agenţii din Asia, Statele Unite şi toate capitalele modei din Europa (Paris, Milano, Londra sau Berlin).

De asemenea, a semnat numeroase campanii de imagine pentru branduri internaţionale de îmbrăcăminte, accesorii sau produse de înfrumuseţare.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LM LM
    Da, păcat că nu o vedem în format HD... Poate va trece la DigiSport în locul Cameliei Bălțoi și așa o vom putea vedea și HD :D
  • LM LM
    Mulțumesc pentru informație. Este frumoasă, sper că se va descurca și cu sportul. Îi urez succes!
  • daniel daniel
    E frumoasa, pacat ca doar pe UPC se poate vedea HD :))
  • Dana Dana
    ***
  • Adi Adi
    Cea mai bună dovadă că în tara asta poate să facă oricine orice. Mai ales in televiziune. Vă dați seama ce competențe in materie de sport are după 10 ani de modelling! Dar ce, la Look e nevoie de competențe?

Trimite un comentariu

sus